Opublikowano 3 Lutego 201511 l Niektórzy mają to opanowane odkręć tapicerkę klapy potem 4 śruby blendy i wyjmiesz ze wszystkim Tak najlepiej. Bo wszystko na stole. No fakt jest specjalista , nie widziałem na żywo . [emoji16]
Opublikowano 3 Lutego 201511 l Sitaniec Orlen Verva ON niedziela 4.50 zł, poniedziałek 4.45 zł, wtorek 4.55 zł, skąd taka regulacja ceny?
Opublikowano 3 Lutego 201511 l Oto jest pytanie. . . nikt tego niewie. Nie czytałeś kroniki? http://www.tygodnikzamojski.pl/artykul/57552/zamosc-nowi-najemcy-w-galerii-hotstop-przy-ul.html Na jesień nowy MARKIET
Opublikowano 4 Lutego 201511 l Seria 204 i wyszlo praktycznie to samo 205 dokladnie.. jest roznica.. z lublina jak wracalem to pod te goreczki ciagnal elegancko.. Chcieli mi na 295 zrobic ale wtrysk jeden mi pokazuje znowu.. dlatego tak zrobili delikatnie..
Opublikowano 5 Lutego 201511 l Autor Dzisiaj parę minut temu widziana ponownie na Łukasińskiego Rotmistrzowska audiczka Tam gdzieś pracujesz, masz biznes?
Opublikowano 5 Lutego 201511 l Gdzie w zamośćiu przyciemniaja szyby i jakie są ceny? dzwoniłem na ulice Dobrą 21 ale nie dowiedziałem się ile za sedena za sam tył powiedział mi że trzeba przyjechać i indywidualnie wyceni jaka folia itp.
Opublikowano 5 Lutego 201511 l dobra folia nie jest tania ale patrząc po cenach na allegro rolka folii kosztuje 75zł 75x300 mi potrzeba z zapasem 67x290 chyba zakupię folię i będe sam walczył
Opublikowano 5 Lutego 201511 l dobra folia nie jest tania ale patrząc po cenach na allegro rolka folii kosztuje 75zł 75x300 mi potrzeba z zapasem 67x290 chyba zakupię folię i będe sam walczyłNo to powodzenia. Folia foli nie równa. Każda inaczej się układa. U n-foll masz dożywotnią gwarancje. Edytowane 5 Lutego 201511 l przez Sherlock
Opublikowano 5 Lutego 201511 l Wszystko jest do opanowania , kilka zmarnowanych rolek + zszargane nerwy ,pare parchów na szybie . . . Ale może kolega ma wrodzony talent. Kto wie. Chętnie zobacze efekt końcowy.
Opublikowano 5 Lutego 201511 l boczne szyby dasz radę bez problemu, schody zaczną się gdy trzeba zrobić tylną N-foll "ściemnia" cały zamość i okolice i raczej wszyscy są zadowoleni. wiem że obecnie ma folie z USA, W poprzednim aucie też u niego robiłem i było OK.( ściemniał mi folią Panther z 3M) gdy będziesz kupywał folię koniecznie szukaj termokurczliwej i coś droższego.