PARAF Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 nie no klub adoracji wzajemnej tworzycie czy co ?? NIE!!! TWA Towarzystwo Wzajemnej Adoracji może nawet wkrótce moskal zrobi smycze z tym logo A tak wogóle, to mógłbyś jakąś godzinę podać, która ci pasuje co do spotu
elmo814 Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Witam , zapraszam do zakupu smyczy klubowych [/b][/color][/size] http://www.a4-klub.pl/smf/smycze_iii_tura_lista_chetnych_dostepne_129_sztuk-t133473.0.html to kiedy to obgadamy na spocie ?
PARAF Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Witam , zapraszam do zakupu smyczy klubowych [/b][/color][/size] http://www.a4-klub.pl/smf/smycze_iii_tura_lista_chetnych_dostepne_129_sztuk-t133473.0.html to kiedy to obgadamy na spocie ? chudineze siedzi cicho i nic nie pisze, więc ty musisz ustalić/oznajmić/potwierdzić ostatecznie datę spotu ZMC, ponieważ masz wyższy status niz ja czy wojci. NO TO KIEDY...???
kileeer Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 witam. Może coś zorganizujecie na początku czerwca bo będę w Zamościu to odwiedziłbym was :> pozdro
chudineze Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Opublikowano 19 Maja 2010 kileeer nie obiecuj Co do reszty może być wieczorny spocik (taki nie formalny ) w sobotkę 22.05 powiązanany z koncertem BIG CYC koło parku
PARAF Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 chudineze - ty żyjesz!!![br]Dopisany: 19 Maj 2010, 22:18_________________________________________________ kileeer nie obiecuj Co do reszty może być wieczorny spocik (taki nie formalny ) w sobotkę 22.05 powiązanany z koncertem BIG CYC koło parku spot bez samochodów...? czyli :beer1:
chudineze Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Opublikowano 19 Maja 2010 żyję i obserwuję i dobra myśl bez samochodzików :gwizdanie:
PARAF Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 żyję i obserwuję i dobra myśl bez samochodzików :gwizdanie: ale "normalny" spot też będzie...? elmo chce obczaić moje led'y po zachodzie słońca, z wojci'm chce podadać o ojcostwie a poza tym werbuję frekwencję....
chudineze Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Opublikowano 19 Maja 2010 Będzie pewnie w czerwcu normalny spocik. A jak chcesz to przyjedź będzie czy wracać
elmo814 Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 to w koncu jak , spocik na nogach prZy mjuziku CYCa, a twoje ledy zobacze moze fakt w czerwcu jak kileer bedzie a jaego autko zobaczymy jak sie kreci po witamince u rogala
PARAF Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 to w koncu jak , spocik na nogach prZy mjuziku CYCa, a twoje ledy zobacze moze fakt w czerwcu jak kileer bedzie a jaego autko zobaczymy jak sie kreci po witamince u rogala No właśnie nie wiem czy w sobote wieczorem dam radę - są pewne plany... Może zróbmy spocik na Rotundzie ok.15:00 a wieczorem się zobaczy... A w czerwcy replay ze spotu (już z kileeer'em) SĄ CHĘTNI NA SOBOTĘ NA NP. 15:00 ?
chudineze Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Opublikowano 21 Maja 2010 Ciekawe kto k...wa pierwszy namieszał a teraz się wycofuje :bicz3: O 15 to ja pewnie będę obiadek jadł albo coś robił godzina nie trafiona W czerwcu spocik planuje na 13-go
PARAF Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 Ciekawe kto k...wa pierwszy namieszał a teraz się wycofuje :bicz3: W czerwcu spocik planuje na 13-go Ciężko się z Wami dogadać... Lista chetnych na spot to chyba temat tabu. Kiedy człowiek próbuje wyjść z jakąś propozycją to zaraz albo dostaje baty, albo lecą posty typu "może w innym terminie" BTW: Wczoraj z ciekwości w wyszukiwarkę użytkowników wpisałem lokalizację "Zamość" i... to co wyskoczyło jest odwrotnie proporcjonalne do frekwencji na spotach czy na wątku zamojskim O 15 to ja pewnie będę obiadek jadł albo coś robił Smacznego!
chudineze Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Opublikowano 21 Maja 2010 A Dziękuję Dogadać się zawsze można ale jak się już zaczęło to trzeba skończyć, a nie na koniec kapitulacja :gwizdanie: Ja praktycznie zawsze jestem i terminy mi "prawie" zawsze pasują co do innych to każdy wie Co do frekwencji to już była dyskusja na nie jednym spocie no ale cóż nie każdy uważa klub za coś więcej jak tylko luknąć poradę i tyle
wojci Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 e Pany bez kłótni mi tu Paraf no nie mieszaj, ja nie dam rady o tak wczesnej godzinie. Rano umówiony jestem w Kraśniku z potencjalnym klientem, później wracam do Lublina i jak już się żona wygrzebie to atakujemy na Zamość, tak że myślę, że 15 jak dla mnie jest nieosiągalna. PS idziemy dziś na USG i zobaczymy co i jak, a jak u Ciebie PARAF?? A ja już mówię, że 13 nie dam rady do mam wyjazd na ten weekend właśnie zaplanowany i raczej się nic nie zmieni, chociaż kto wie
PARAF Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 A Dziękuję Dogadać się zawsze można ale jak się już zaczęło to trzeba skończyć, a nie na koniec kapitulacja :gwizdanie: Ja praktycznie zawsze jestem i terminy mi "prawie" zawsze pasują co do innych to każdy wie Co do frekwencji to już była dyskusja na nie jednym spocie no ale cóż nie każdy uważa klub za coś więcej jak tylko luknąć poradę i tyle e Pany bez kłótni mi tu Paraf no nie mieszaj, ja nie dam rady o tak wczesnej godzinie. Rano umówiony jestem w Kraśniku z potencjalnym klientem, później wracam do Lublina i jak już się żona wygrzebie to atakujemy na Zamość, tak że myślę, że 15 jak dla mnie jest nieosiągalna. Czekam na propozycje daty i godziny spotu a nie jakiejś tam pijackiej posiadówy :laghing2: :laghing2: :laghing2:[br]Dopisany: 21 Maj 2010, 16:45_________________________________________________ idziemy dziś na USG i zobaczymy co i jak, a jak u Ciebie PARAF?? Narazie to moge Ci tylko powiedzieć, że jest całe i zdrowe :> płeć na 100% poznam dopiero 28 maja 2010 "Cierpliwość jest cnotą"
elmo814 Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 ale bigos jutro od 20.00 nieststy nie bede mogł• byc na spocie jade k..wa w gosci , ustalmy cos w koncu panowie (od 28 do 30 nieobecny elmo)
PARAF Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Maj 2010, 18:54_________________________________________________ JUTRO 17:30-18:00 PASUJE WSZYSTKIM WIĘKSZOŚCI ???
Rekomendowane odpowiedzi