kileeer Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 no to z kileeerem zrobicie spota przy kuflu Jak coś to dzwonić/pisać. A ty PARAF będziesz w ZAM na długi weekend?
wojci Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 PARAF chyba wymięka i siedzi na mazowszu. Na piwko to raczej nie bo ja muszę spod Zamościa dojechać wiec ja nie piję. Jakiego dnia by Ci odpowiadało??
kileeer Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 PARAF chyba wymięka i siedzi na mazowszu. Na piwko to raczej nie bo ja muszę spod Zamościa dojechać wiec ja nie piję. Jakiego dnia by Ci odpowiadało?? Dzień jest do dogadania, tylko musze mieć wczesniej info aby ustawić sie na kolejne dni, bo każdy chce sie napić i wogóle. Zależy w którym kierunku się wybierasz, bo ja kierowcę jakiegoś znajdę. Jak kierunek Tomaszowa Lub. to mogę Cie zabrać
kileeer Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 to pupa ja na Szczebrzeszyn-Biłgoraj oj tam oj tam.... :polew:
PARAF Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 PARAF chyba wymięka i siedzi na mazowszu. Na piwko to raczej nie bo ja muszę spod Zamościa dojechać wiec ja nie piję. Jakiego dnia by Ci odpowiadało?? Senior Paraf nie wymięka tylko pewne sprawy (cytaj. robota ) trzymaja go na Mazowszu... Jak kierunek Tomaszowa Lub. to mogę Cie zabrać Jak jestem w ZMC to nocuję na Wspólnej (pozdro elmo) albo na Reja (pozdrawiam mamę)
wojci Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 ja to nawet całą noc myślałem jak odnieść się do wypowiedzi Elmo :kox: :kox:
chudineze Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Opublikowano 31 Maja 2010 chyba był na jakiejś imprezie i zaznaczył sobie aby coś napisać
PARAF Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 ja to nawet całą noc myślałem jak odnieść się do wypowiedzi Elmo :kox: :kox: i jak ci poszło...? :gwizdanie:
wojci Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 osiwiałem czy Paraf chce jakieś części bo będę w weekend robił zaopatrzenie w hurtowni o świetnych cenach
PARAF Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 osiwiałem czy Paraf chce jakieś części bo będę w weekend robił zaopatrzenie w hurtowni o świetnych cenach MOŻE WIĘKSZE TURBO A tak na powaznie to dzieki, ale sprzęgło zrobiłem, wczoraj zarzuciłem nowe wahacze a całą drobnicę znajdę w Stolycy w dobrej cenie Dzięki wojci za propozycję Popytaj może chudiego, elmo i cichego...
wojci Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 ja jadę po łączniki stabilizatorów Lemforder cena 50zł/szt i po rozrząd
elmo814 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 panowie poleccie jakiegos dobrego mechnika z co by zrobil rozrzad i uszczlke pod itp , termostat, pompa wody... , w silniku AJM posiada 6-cio biegowa skrzynke, ewentualna wymiana silnika , jak juz wymiana to na jaki ?? AVF, AJM, ATJ, BKE, ?
wojci Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 ja w Zamościu nie znam za bardzo w Lublinie mógłbym coś bardziej polecić
kileeer Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 panowie poleccie jakiegos dobrego mechnika z co by zrobil rozrzad i uszczlke pod itp , termostat, pompa wody... , w silniku AJM posiada 6-cio biegowa skrzynke, ewentualna wymiana silnika , jak juz wymiana to na jaki ?? AVF, AJM, ATJ, BKE, ? ja w swoim jak kupiłem robiłem rozrzad w secarze. http://www.twoje-auto.com/?id=ws&oglid=54 chętnie go polecę.
PARAF Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 panowie poleccie jakiegos dobrego mechnika z co by zrobil rozrzad i uszczlke pod itp , termostat, pompa wody... , w silniku AJM posiada 6-cio biegowa skrzynke, ewentualna wymiana silnika , jak juz wymiana to na jaki ?? AVF, AJM, ATJ, BKE, ? 1,8 T najlepiej w quattro
wojci Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 o to samo miałem pytać ale pomyślałem, że trochę głupio, ale to już druga taka wypowiedź Elmo potrzebna jakaś pomoc??
Rekomendowane odpowiedzi