PARAF Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 gratki Paraf :oklaski: gratuluje !! tato parafie Graty DZIĘKI !!! tylko gdzie jest prawdziwy tato Jeszcze jeden taki text i wylądujesz w takich samych betonowych bucikach i w tej samej rzece... :polew: A gdzie pępkowe A z kim mam opijać, skoro wszyscy moi funfle siedzą w Wawie i w WPR Myślałem jeszcze o zamojskim moderatorze tego forum, ale ten człowiek po prostu się nie nadaje... :polew: i pewnie w Zamościu wyszła na świat OCZYWIŚCIE!!! Pruszkowskie szpitale nie umywają się do naszego Szpitala Wojewódzkiego J.P. II
chudineze Opublikowano 21 Września 2010 Autor Opublikowano 21 Września 2010 Myślałem jeszcze o zamojskim moderatorze tego forum, ale ten człowiek po prostu się nie nadaje... Miałeś na myśli, że za dużo wypiję i zbankrutujesz No w mordę nie ładnie tak zaraz byśmy tu z elmo gdzieś się skrzyknęli, a tu masz taki k.rwa kolega Już jesteś w tym proszku czy jeszcze tu bawisz dziecinę
PARAF Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Myślałem jeszcze o zamojskim moderatorze tego forum, ale ten człowiek po prostu się nie nadaje... Miałeś na myśli, że za dużo wypiję i zbankrutujesz Z myślą o dziecku zmieniłem robotę... i troche więcej szmalu wpada mi na konto "pierwszego" No w mordę nie ładnie tak zaraz byśmy tu z elmo gdzieś się skrzyknęli, a tu masz taki k.rwa kolega TO TY MASZ JESZCZE KOLEGÓW...?! :polew: Już jesteś w tym proszku czy jeszcze tu bawisz dziecinę ZMC Rulez CAŁY miesiąc [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 00:20_________________________________________________ wojci - a co u Ciebie...?
wojci Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 a ja kurne czekam wczoraj był termin ale wróciła Żona do domu Dziś z rana jakieś małe skurcze się zaczęły tak że mam nadzieję, że to już to. Moja Żona rodzi jednak w Lublinie, pracowała jakiś czas w szpitalu JPII w Zamościu i stwierdziła, że tam rodzić nie będzie Jakby co to dam znać jak się tylko maleństwo urodzi PS PARAF serdeczne gratulacje :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: ja się raczej w Zamościu szybko nie pokażę, we wtorek odbieram klucze od mieszkania i mały oraz szybki remoncik, no może przejazdem będę bo pewnie Żonę z dzieckiem na chwilę do teściów podrzucę na czas remontu
chudineze Opublikowano 22 Września 2010 Autor Opublikowano 22 Września 2010 Z myślą o dziecku zmieniłem robotę...i troche więcej szmalu wpada mi na konto "pierwszego" decayed To Ty teraz jeszcze większy cwaniak jesteś TO TY MASZ JESZCZE KOLEGÓW...?! shocked No jednego już mam mniej :gwizdanie: ZMC Rulez thumbup buhaha yeahCAŁY miesiąc decayed No to kiedy a ja kurne czekam Jednym słowem w stanie alarmowym "koguta" na A4 już masz w razie co
Cichyzamosc Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 gratulacje PARAF :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:
PARAF Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Z myślą o dziecku zmieniłem robotę...i troche więcej szmalu wpada mi na konto "pierwszego" decayed To Ty teraz jeszcze większy cwaniak jesteś Oooooooooooooooooooooo TAK! ZMC Rulez thumbup buhaha yeahCAŁY miesiąc decayed No to kiedy Czekam aż dziewczyny wrócą do domu, bo maleńka ma żółtaczkę po-porodową... [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 23:49_________________________________________________ gratulacje PARAF :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: Dzięki Cichy
joker-lukasz Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Witam klubowicze, razem z rodzicami jeszcze nienarodzonego chłopca prosimy o pomoc, zajrzyjcie do tego wątku, każdy grosz się liczy: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=160387.0 pozdrawiam i dziękuję za każdą pomoc
pawlik1325 Opublikowano 26 Września 2010 Opublikowano 26 Września 2010 Dla mnie może byc. A jak reszta?????????? :gwizdanie:
wojci Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 zostałem tatą Lenka by wojci: Uploaded with ImageShack.us
Cichyzamosc Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Gratulacje :oklaski: :oklaski: :oklaski:
PARAF Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 zostałem tatą Lenka by wojci: Uploaded with ImageShack.us GRATULACJE STARY :oklaski: To kiedy umawiamy się na browar w piaskownicy...?
PARAF Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 w lutym ?? elmo też w ciąży...?! a mówiłem uważaj z kim się zadajesz może chociaż alimenty wywalczysz... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi