janek79 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Opublikowano 12 Grudnia 2016 witam mam pytanie w jaki sposob moge sprawdzic wyposazenie audi jak wtytule , chodzi mi o grzanie lusterek czy mam ta opcje czy moze jest jakas awaria bo nie podgrzewa mi lusterek , jak moge to sprawdzic
--Rafcio-- Opublikowano 12 Grudnia 2016 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Podgrzewanie lusterek powinno dzialać po wcisnieciu przycisku grzania tylnej szyby, jak nie ma efektu to moze ktos wymienial wklady lusterek i nie mają one maty grzewczej, mozesz wyjąc wklady i zobaczyc czy sa podlaczone.
janek79 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2016 lusterka wygladaja na stare bo odblysniki pobrzechach jak by oblazily, niestety ale jak wlaczam grzanie tylnej szyby niestety ale lusterek nie podgrzewa nic a nic , a jak wyjac te wklady masz jaka instrukcje , gdzie znajduja sie bezpieczniki i ewentualanie przekazniki od grzania szyby i lusterek
kornel Opublikowano 17 Grudnia 2016 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zawsze jeszcze może sprawdzić po kodach na wlepce serwisowej. Masz avanta, tak? To wlepkę powinieneś mieć w bagażniku we wnęce na koło zapasowe, a drugą taką samą w książce serwisowej auta.
janek79 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2016 sprawdze wobec tego po tej wlepce a bezpieczniki sa dobre bo sprawdzalem a czy ta wlepka to ta co jest na olkadce ksiazki, bo z miejscu kola ma butle z gazem i jkaki kod to jest od podgrzewanych lusterek
sebidi Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 po przycisku szyby lustra grzeja w przedliftach w 2 lifcie grzeja zawsze poniżej 5stopni czy ilus tam wyciągnij wkład zobacz czy są kable i sprawdź miernikiem
janek79 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2016 tak tez uczynie jak piszesz dzieki
kornel Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 a czy ta wlepka to ta co jest na olkadce ksiazki, bo z miejscu kola ma butle z gazem Tak, naklejka jest od wewnętrznej strony przedniej okładki książki serwisowej. i jkaki kod to jest od podgrzewanych lusterek Tu masz listę kodów wyposażenia audi: https://klubaudi.pl/topic/115-kody-wyposażenia-w-audi/
janek79 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2016 (edytowane) dziekuje i pozdrawiam z kodow jakie mma wksiazce i liste ktora mi przeslales wynika ze ja mam kod 5SL i 5RQ czyli 5SL = zewnetrzne lewe lusterko wsteczne: nie sferyczne i 5RQ = zewnetrzne prawe lusterko: wypukłe sa nie grzane Edytowane 26 Grudnia 2016 przez janek79
Rekomendowane odpowiedzi