Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Przejściówka kostka -> cinch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od razu zaznaczam, że jestem zielony w tych tematach.

Kupilem spbie radyjko Pioonera, w zestawie byla przejsciowka na przednie glosniki z dwoch kostek na jedną. Teraz poszukuje poszukuje przejsciowki z kostki na tylne glosniki na cinche - biały i czerwony. (Radioo ma takie wejscia) Przeszukalem allegro i nie koge znaleźć nic takiego. Tylko calosciowe przejsciowki na wszystkie kostki. Podpowie ktoś co zrobic z tym fantem ?

Opublikowano

Jak nie ma ? 1 minuta szukania i wszystko jest do tamtej kostki którą masz podpiętą wpinasz to co ci podałem w linki i wszystko będzie grało przód i tył .

Link do aukcji : http://allegro.pl/ramka-audi-a4-b5-99-01-separator-klucze-modul-lodz-i6636135040.html

Opublikowano

No właśnie, minuta szukania o znalazłeś wszystko tylko nie to co jest mi potrzebne. Nie bede wywalal na zestaw 50 jak nie wiem czy mam bose, ramke tez juz mam. Potrzebuje tylko tego - http://i1246.photobucket.com/albums/gg604/Kowi87/Radio%20a4%20b5/8_zpsy8lpwxuz.jpg

Przejsciowka na przednie glosniki jest tak jak napisalem pozostaje zolto-zielona kostka od tylnych glosnikow, bylem u goscia ktory jest ogarniety w tych tematach i powiedzial ze wystarczy do tego dokupic przejsciowke na cinche bo tylne glosniki zapewne maja wzmacniacz/subwoofer

Plus zestaw jest do 99-01 a moja to 94'.

Znalezione, nazywa sie to adapter mini iso 2 x rca.

Opublikowano

Po pierwsze jeśli masz bose to na osłonach głośników niskotonowych w drzwiach masz napis BOSE .

Po drugie ten adapter mini iso 2xRCA stosuje się gdy masz zamiar zamontować zewnętrzny wzmacniacz na suba .

Po trzecie ten adapter możesz zamontować ale to wiąże się z cięciem oryginalnej wiązki .

Po czwarte moduł który podałem ci w linku wkleiłem pierwszy lepszy z aukcji aby ci pokazać o co konkretnie chodzi sam przez to przechodziłem przy zmianie ori radia na PIONEER MVH-170UB .