RextB5 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Witam serdecznie klubowiczówMam pytanie w sprawie właśnie nieszczęsnej przekładni. W moim maleństwie przydałaby się regeneracja lub wymiana. Mam okazję za darmo dostać od koleżanki takową, lecz powstaje pytanie... jeśli ja mam 1.8T a ona 1.6 to czy będzie wszystko ładnie pasowało, czy są jakieś różnice?Z góry dzięki za odpowiedź
donjakub1 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 RextB5 masz odpowiedz na swoje zapytanie ? Bo mam takie sam temat
wesz82 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Dnia 13.12.2016 o 00:45, RextB5 napisał: Witam serdecznie klubowiczów Mam pytanie w sprawie właśnie nieszczęsnej przekładni. W moim maleństwie przydałaby się regeneracja lub wymiana. Mam okazję za darmo dostać od koleżanki takową, lecz powstaje pytanie... jeśli ja mam 1.8T a ona 1.6 to czy będzie wszystko ładnie pasowało, czy są jakieś różnice? Z góry dzięki za odpowiedź R4 maja tą samą przekładnie.
RextB5 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2017 Już przełożona od Passeratti temat do zamknięcia :3
Rekomendowane odpowiedzi