pawlo0933 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Witam Czy da się wejść w ustawienie FIS`u jeśli nie ma się przycisku MENU? Dodam ze mam navi w fis. Chodzi mi o to czy da się do robić np. ogrzewanie postojowe i wentylacje. Przez brak przycisku MENU nie wiem jak wejść w te ustawienia. Z góry dzięki za odp.
kodekplus Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Da się. Można wykorzystać jeden z guzików na panelu małej navi, aby działał on jako klawisz "menu". Zakodować i wentylacja będzie śmigać. Do ogrzewania musisz mieć piecyk webasto.
GreGoriO Opublikowano 19 Grudnia 2016 Opublikowano 19 Grudnia 2016 (edytowane) Możesz dolutować mikrostyk do odpowiednich PINów na płytce drukowanej, Montując jak ja w zaślepce. lub wpiąć się w kabelki od dołu i zostawiając całkiem z boku. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tak to wygląda u mnie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 18 Grudnia 2016 przez GreGoriO
HatefulEvil Opublikowano 2 Grudnia 2017 Opublikowano 2 Grudnia 2017 (edytowane) Jaka jest szansa, że dorobione webasto też się będzie uruchamiać z tego timera? Też mam navi w zegarach i brak przycisku menu. Edytowane 2 Grudnia 2017 przez HatefulEvil
adi55 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Koledzy mam pytanko mam kolorowy licznik dolozylem panel nawi w konsoli podpiolem do zegarow i niesmiga nic,czy jest taka mozliwosc ze zegary niemaja tej opcji,bo zalezy mi tzw.przewietrzaniu wnętrza
GreGoriO Opublikowano 3 Grudnia 2017 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Podpiąłeś zgodnie ze schematem?Żeby działało przewietrzanie musisz zakodować. Żeby mieć MENU, trzeba wejść podając masę na PIN 1 panela NAVI. ROBISZ tak?Jeśli webasto zadowane to powinno je być widać w menu na zegarach. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Makale Opublikowano 12 Grudnia 2017 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Dorabaiane webasto bez ori sterownika raczej nie odpalisz z fisa
HatefulEvil Opublikowano 13 Grudnia 2017 Opublikowano 13 Grudnia 2017 11 godzin temu, Makale napisał: Dorabaiane webasto bez ori sterownika raczej nie odpalisz z fisa No jak doczytałem, że jest osobny sterownik to się domyśliłem - myślałem, że może klimatronik tym steruje. Teraz to się zastanawiam jak je wgl odpalić, bo się zj*bało g&wno xD
Rekomendowane odpowiedzi