Sebastian Malinowski Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Witam posiadam Audi A4 b5 1.6 16V 02.98 rocznik i teraz taka spawa kod jest zaprogramowany jest dobrze, mianowicie centralka nie działa od początku kupna auta problem polega na tym, że nie ma żadanego kontaktu pilot -> samochód, ale gdy włoże jeden kluczyk dostacyjki drugi w drzwiach przekręce poczekam jakieś 5 sekund wyjme kluczyk przytrzymam guzik otwierania drzwi się wszystkie otwierają bez kierunkowskazów, ale nie da rady nic zrobić dalej zamknąć otworzyć nic, trzeba znowu przekręcić w drzwiach kluczykiem ze scyzorykiem wyjać i poczekać 5 sekund wtedy otwiera sie zamek bez kierunków a gdy od razu po wyjeciu naciskam świecą kierunki tyle razy ile wcisne guziki, nie mam pojęcia elektromechanik chce mnie skasować 100 zł za samą diagnostykę, mówi, że gdzieś nie dochodzi prąd co o tym myślicie ? i prosze jeżeli identyczna sytuacja była na forum to odpowiedzcie mi i usuncie temat na przykład za pare dni, bo ja na prawdę nie mam czasu siedzieć po forach i szukać identycznego problemu co ja mam, a nie obchodzą mnie poradniki krok po kroku co sprawdzić, ja mam też audi a4 b8 jeżdżę do pracy nie mam czasu na duperele, chce uzyskać konkretnej odpowiedzi na konkretny temat
soulmaster3m Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 (edytowane) 1) Zmień mechanika. 2) UWAGA! Jeśli nie masz czasu to nie czytaj dalej bo to nie zabawa na 5 minut, 15 co najmniej. 3) UWAGA! Dalej będzie tylko krok po kroku bo się inaczej nie da. No to konkretnie: 3) Odpowiedź masz tutaj https://a4-klub.pl/index.php?/topic/228205-dorobienie-kluczykow-komplet-adapracja-pilota-immo-pin-pompka-centralnego-zamka/ Edytowane 21 Grudnia 2016 przez soulmaster3m
Rekomendowane odpowiedzi