spanky Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 tu nie ma co ukrywac ... auto stare,automat a pod maska 2.5 TDI na widok ktorego 90 % potencjalnych kupcow ucieka ... [a jak poczytaja historie napraw opisanych na forach internetowych] to nie ma sie co dziwic ze nie dzwonia ... poza tym na necie 2.5 TDI sa tansze od 1.9 TDI ... nietety cena za ktora chcesz sprzedac auto jest nie rynkowa a podoklejane zabawki [zderzaki,listwy,lustreka itp] dla zwyklego zjadacza chleba nie maja znaczenia ... 25 tysi to cena od ktorej mozesz startowac i moze bedziesz mial z 2 telefony na tydzien .. nie ma co sie oszukiwac B5 to juz prehistoria ...
Sander Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 ja tez nie moge sprzedac 2 swoich aut i zauwazyłem jedno, ze wiekszosc ludzi dzwoni i nie pyta sie o stan auta, tylko ile mozna utargowac i za jaka min. cene moge sprzedac
grabson765 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 ja tez nie moge sprzedac 2 swoich aut i zauwazyłem jedno, ze wiekszosc ludzi dzwoni i nie pyta sie o stan auta, tylko ile mozna utargowac i za jaka min. cene moge sprzedac bo wszytskich obchodzi tylko cena padaka normalnie
Reggi Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zrób z tego serie . Ludzie boją się 2.5 Tdi ...jeszcze z modami i za taką kasę
Maxxx Opublikowano 1 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2009 serii nie bede robil bo ani nie mam na ta czasu ani checi, wystawilem za 26500....
Rekomendowane odpowiedzi