DejwB5 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Witam wszystkich Mam pytanie,ostatnio zauwazyłem ze jak ustawiam nawiew powietrza ciepłego lub zimnego na pozycje nawiewu na srodku czyli na wloty boczne i srodkowe to we wlotach z lewej strony i na srodku jest podawane z dmuchawy wiecej powietrza niz ze strony pasazera(prawej).Mam klime normalna nie dwustrefowa i czy to normalne(roznica wdmuchiwanego powietrza z lewej i prawej przy tym samym ustawieniu) czy moge juz rozbierac deske i sie do tego dobierac aby to sprawdzic. Dziekuje za pomoc pozdrawiam ..
ozi_wells Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 sprawdz czy kratka nadmuchu z prawej strony działa normalnie tj. czy przegroda sie do konca zamyka i otwiera. moze chodzi tylko o to ze nie jest otwarta do konca.
loco87 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 u mnie tez tak ejst ale wydaje m isie ze tak ma byc. Auto najpeirw steruje na szybe *leci jak gupie) potem szyba i dół a potem delikatnie w kratki przednie i dół i góre. Od strony kierowcy leci wiecej pwoeitrza do czasu osiągnięcia zadanej temp.
Rekomendowane odpowiedzi