Gumol Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Witam, W mojej A4 B5 avant nad miejscem na zmieniarke mam zamontowane urzadzonko FDO o numerze seryjny 4D0 035 530. Jest to cos od nawigacji czy jakis patent do radia? moze ktos wie jaki to ma cel w aucie? skoro nawigacji nie mam bo radio symphony. Pozdrawiam
pre_pl Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 skrzynka przełączeniowa do wzmacniacza antenowego (diversity) dla pojazdów z systemem nawigacyjnym
Gumol Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2008 czyli jako ze nie mam radia z nawigacja do niczego sie nie zda?
Młodzik Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 a jakie masz radio seryjne czy coś innego?
pawelc Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 skrzynka przełączeniowa do wzmacniacza antenowego (diversity) dla pojazdów z systemem nawigacyjnym Jak można to rozumieć?. Czy wcześniej mogła by być zainsalowana nawigacja, czy ta skrzynka jest montwana standartowo? :>..
Gumol Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2009 a jakie masz radio seryjne czy coś innego? seryjne symphony Jak można to rozumieć?. Czy wcześniej mogła by być zainsalowana nawigacja, czy ta skrzynka jest montwana standartowo? cheesy.. Dolaczam sie do pytania
Rekomendowane odpowiedzi