BartasBDG Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) Siemanko , mam prośbę czy ktoś jest w stanie pomóc rozkodować VIN ma dojścia albo może jest stronka jakaś do rozkodowywania numeru VIN ? Chciałbym jak najwięcej się dowiedzieć i co najważniejsze "kod lakieru", wyposażenie i wszystko co jest możliwe, uprzedzam tak byłem patrzyłem w bagażniku na naklejka , jest kompletnie nie czytelna , tzn "wyblakła" i wgl znajduję się na tej "podłodze bagażnika" (dywaniku) co się unosi aby dojść do koła zapasowego , dziwne . Spoiler Mój numer VIN: WAUZZZ8E05A087981 Edytowane 15 Stycznia 2017 przez BartasBDG
Gregory87 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Mogę Ci to ogarnąć, jak coś pisz pw
BartasBDG Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2016 Ktoś jest jeszcze w stanie pomóc? Albo czy w Audi otrzymam tą naklejkę ?
szamot Opublikowano 30 Grudnia 2016 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Ktoś jest jeszcze w stanie pomóc? Albo czy w Audi otrzymam tą naklejkę ? Jedź do serwisu Audi wydrukują Ci wszystkie kody wyposażenia.
Rekomendowane odpowiedzi