jarko Opublikowano 30 Grudnia 2016 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Tutaj gaworzymy i knujemy plany zlotowe: - gdzie w tym roku GreenRoom? - jakie konkursy zlotowe? - ten sam DJ wróć! Wodzirej co w roku ubiegłym? No jasne - kształt tortu? Ciekawe pomysły? - nagroda za ciekawy pomysł na tort? - kto napisze Prezesowi przemowę? - czy Śląsk znowu zlot na parkingu rozpocznie? - Krakusy po raz pierwszy nie spóźnią się na zlot? - Chudineze, nagrasz Poźkowi pokaz fajerwerków? ... Zapisujemy się TUTAJ
musti Opublikowano 30 Grudnia 2016 Opublikowano 30 Grudnia 2016 GreenRoom u nas w pokoju rzecz jasna DJ taki który będzie grał różną muzę i będzie elastyczny dla innych a nie taki który będzie grał pod siebie. Kształt tortu myślę że logo audi OOOO Reszta wyjdzie w praniu
hornet Opublikowano 30 Grudnia 2016 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Ja się do niczego nie przyznaję nawet nie wiem czyja to była żona
jarko Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2016 Ja się do niczego nie przyznaję nawet nie wiem czyja to była żona Tego co zawsze stał obok
Polko_V Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Tutaj gaworzymy i knujemy plany zlotowe: 1 gdzie w tym roku GreenRoom? 2 jakie konkursy zlotowe? 3 ten sam DJ wróć! Wodzirej co w roku ubiegłym? No jasne 4 kształt tortu? Ciekawe pomysły? 5 nagroda za ciekawy pomysł na tort? 6 kto napisze Prezesowi przemowę? 7 czy Śląsk znowu zlot na parkingu rozpocznie? 8 Krakusy po raz pierwszy nie spóźnią się na zlot? 9 Chudineze, nagrasz Poźkowi pokaz fajerwerków? 1. I tak macie swoje miejsce 2. Najniższe auto, ciekawa felga, najmocniejsze hamulce stosunek hamowania/mocy...tak wiem Hammer , najlepszy szpas felga/błotnik 3. Yyy...nad tym bym się zastanowił 4. Jak ktoś pisał dobre nie byłoby złe 5. Ten punkt bym sobie odpuścił 6. Ja yhymm... 7. Tradycjyjnie TAK 8. To też jest już tradycją 9. to też powoli staje się tradycją ...dziękuje A właśnie Do Siego Panie i Panowie
Tomeks Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Co do przemówienia prezesa,powinien zacząć od podziękowań dla Tomeksa[emoji106] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jarko Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2017 Nie odważy się W tym roku wodzireja zapewnia patron zlotu, zacieśniamy relacje Polsko Niemieckie
jedrekx Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 a ja się pytam... kiedy na zlocie będzie Zenek Martyniuk?!
tomekhxc Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 kiedy na zlocie będzie Zenek Martyniuk?! ponoć nie może się otrząść po występie z Marylą
musti Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 a ja się pytam... kiedy na zlocie będzie Zenek Martyniuk?! Na wesele go zaproś
Kolkov Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 W tym roku będziemy pić drinki https://youtu.be/AVlise0Sivo Wysłane z mojego XT1562
moskal Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 - Green Room jak w roku poprzednim będzie raczej mobilny - Będzie jak ostatnio kobieta-MajkelDżekson ???
ykk Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 - Green Room jak w roku poprzednim będzie raczej mobilny - Będzie jak ostatnio kobieta-MajkelDżekson ??? 1
Rekomendowane odpowiedzi