Krystian Jasiński Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Witam mam problem, otóż fotel sie rusza na prawa i na lewa strone oraz jak siedze na fotelu mam problem z przesunieciem go do przodu lub tylu. Jak na nim nie siedze to normalnie "zaskakuje". Patrzylem tez slizgi i niby sa ok. Wiec moze ktos mial problem i wie w czym jest przyczyna?
Krystian Jasiński Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2017 ok teraz pytanie gdzie takie slizgi dostane? Szukalem na allegro ale chyba nazwa jest inna, a nie znam fachowej. I czy jak wymienie slizgi to bede mogl ustawic fotel siedzac na nim?
kaczorvw Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Bez jaj ... http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=%C5%9Blizg+fotela+a4&bmatch=base-relevance-floki-5-aut-1-2-1025
bjks88 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Ja wymieniłem ślizgi i dalej chybocze się przód - tył
mszark Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Z chybotaniem to najszybciej środkowy ślizg zbyt wyrobiony, a jak wymieniłeś to może źle zamontowany. Ja wymieniałem w zeszłym tygodniu, kupione u vagshop. Poza tym jak się ciężko przesuwa to może prowadnice środkowej szyny(nie wiem czy tak to fachowo się nazywa) się wgięły do środka, tak było u mnie.
bjks88 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Z chybotaniem to najszybciej środkowy ślizg zbyt wyrobiony, a jak wymieniłeś to może źle zamontowany. Ja wymieniałem w zeszłym tygodniu, kupione u vagshop. Poza tym jak się ciężko przesuwa to może prowadnice środkowej szyny(nie wiem czy tak to fachowo się nazywa) się wgięły do środka, tak było u mnie. No właśnie środkowego nie wymieniłem bo nie mogłem znaleźć. On jest w również w elektrycznie sterowanych fotelach?
Krystian Jasiński Opublikowano 4 Września 2017 Autor Opublikowano 4 Września 2017 Nie wiem w jakich jest montowany. U mnie jednak środkowego ślizgu w cale nie było. Kupiłem za 2.50zł i teraz miodzio
Rekomendowane odpowiedzi