xam123 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Witam Od wczoraj jestem posiadaczem A4 B6 avant z 2002 r , benzyna i mam takie pytanie . Nie działają mi przednie głośniki , ani dół ani góra , z tyłu działają wszystkie 4 ok . Radio jest fabryczne chorus ( kaseciak ) Grundiga , Fader i Balance na 0 , Aha radio od nowości nie wyciągane , wzmacniacz w boczku bagażnika , fis pełny z małą navi . Szukałem na forum , ale na razie nie znalazłem recepty na tę bolączkę . Może ktoś coś doradzi Pozdrawiam
trochon Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Moze to zbyt proste ale dla pewności zobacz w ustawieniach radia czy nie jest ustawione że grać ma tylko tył
xam123 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2017 Chodzi o Fader tak? Sprawdzałem , kręciłem gałką , mogę wyciszyć tylne , ale przód dalej milczy
xam123 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2017 (edytowane) Jak to sprawdzić i co z tym dalej robić ? A czy w takim wypadku nie działały by także tylne ? Edytowane 3 Stycznia 2017 przez xam123
Fido Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 i co z tym dalej robić ? Wymienić. A czy w takim wypadku nie działały by także tylne ? Tylne zasilane są z wzmacniacza w bagażniku.
xam123 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2017 Jakie te końcówki polecacie ? Jest problem z wymianą ?
Fido Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Najpierw sprawdź okablowanie, wtyczki od radia. Potem do speca,on już sprawdzi co tam padło.
Szarik Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Sprawdź jak pisze Fido,już widziałem przypadki gdzie nie była podłączona brązowa wtyczka od przednich głośników
Rekomendowane odpowiedzi