Bilder Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) Witam, Wcześniej jeździłem niebieskim fiatem 126p !! Wcześniej nie było jakoś czasu i chęci aby przedstawić autko Audi a4 b6 1.9 BKE 116 km 2004 rok nic specjalnego wyposażenie też nie szokuje. Co do wyposażenia. - Tapicerka zwykła - Zawieszenie 1BA - Kierownica 4 ramienna multifunkcyjna, - Kierownica, gałka zmiany biegów i rączka hamulca ręcznego skórzana. - Pełny FIS-kolorowy z nawigacją - Klimatyzacja dwustrefowa - Podgrzewane i elektryczne lusterka - Elektryczne szyby x2 - Podłokietnik przód podświetlany - Centralny zamek - Domykanie szyb z kluczyka - Manualna skrzynia 5-cio biegowa - Tempomat - Radio Audi Concert II - Bluetooth - Panel sterowania alarmem w drzwiach kierowcy - Coś tam jeszcze ale nie pamiętam. 2015 - wymiana wycieraczek na Valeo - wymiana całego przedniego zawieszenia ;)na RTS - polerka i korekta lakieru 2016 – Rok zmian i ulepszeń ! ZROBIONE - wideorejestrator GWH1 - wymiana uszczelnień 4x na PD - pakiet światło tył przód drzwi i oświetlenie nóg – zrobione jak ori - obszycie kierownicy, gałki biegów i ręcznego u reggiego - mycie lamp i odbłyśników żarówki tungsram +120 - nowe dywaniki welur - zregenerowany kubek wizytownik i esp - Fotele sport z b7 grzane (położona cała instalacja i odpowiedni klimatronik z b7 ) plus do tego przerobienie kanapy na składaną ! - montaż DRL 30% w drogowe - wymiana 4 tulei w przedniej ławie ( nie do końca poprawna diagnoza pracownika stacji kontroli pojazdów ponieważ winne były opony, ale problem jest za mną ) Najbardziej jestem zadowolony z tego że modzenie przy autku robię sam, a w dużym stopniu pomogło mi forum i życzliwi użytkownicy z anielską cierpliwością !! Na pewno zapomniałem o jakiś pierdułkach które odnotowuje sobie na kartce papieru, może kiedyś jak nadejdzie sądny dzień i będę sprzedawał autko ktoś to doceni Jest spoko teraz tylko się zastanawiam co dalej może jakiś mały program??? Przed Jakiś rok temu 2017 A5 8T0 z et 28 17’, - Felgi są ! opony 215/50/17 Dębica Presto uhp 2 ZROBIONE Przyciemnić szyby przód 50 a tył 20 ZROBIONE Wymiana boczków bagażnika ZROBIONE Swap hebli na 320/288 - ZROBIONE Bi halogen zrobiony u kolegi Gwerty Mały czip u kolegi Galetto Teraz auto chce jechać z dołu !! Zmiana zawieszenia BA na BE + talerzyki z 5b na przód + podkładki na złe drogi na tył ZROBIONE 2018 Haczyki na zakupy w bagażniku ZROBIONE Zawiasy automatyczna klapa + przycik otwierania ze środka pojazdu - ZROBIONE Nowe dywaniki gumowe ZROBIONE Wymiana tunelu ZROBIONE Oświetlenie LED tablicy ZROBIONE LEDY wnętrza ZROBIONE Elektryczne szyby tył ZROBIONE 2019 Spryskiwacze mgiełkowe grzane ZROBIONE Turbo z AWX plus soft ZROBIONE Pakiet zima Automatyczna klapa Edytowane 25 Maja 2019 przez Bilder
petrosdbz20 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Opublikowano 24 Stycznia 2017 (edytowane) Nice. Nie wiem, czemu, ale na pierwszym zdjęciu wygląda za***iście. W ogóle kolor mega uwydatnia kształty :D. Dużo dałeś za dywaniki? Przymierzam się do wymiany na wiosnę, bo poprzedni właściciel zostawić poniszczone, głównie na zaczepach. Nie planujesz pozbycia się uchwytu na telefon? Edytowane 24 Stycznia 2017 przez petrosdbz20 1
Bilder Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2017 Pierwsze zdjęcie robione aparatem A drugie kalkulatorem Na wiosnę wrzucę coś sensownego. Dywaników ori nie kupowałem, tylko z wykładziny wycinane na wzór. I pasują jak ori wygląd też spoko. Obszyją ci czym chcesz, czy nitką kolorów w brud czy z jakimś materiałem. Grubość wykładziny też sobie można wybrać. Tak się zastanawiałem nad wywaleniem telefonu. Zresztą nie wiem po co on jak bluetooth też jest., na razie mi nie przeszkadza, a mam ciekawsze, pomysły.
kaman Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Pierwsze zdjęcie robione w moim rodzinnym mieście pod Panoramą. Zaglądasz czasami do M-ca? Jak tak to daj znać kiedy będziesz, ustawimy się gdzieś i zobaczę na żywo Audiczkę
Bilder Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2017 (edytowane) Już nie bywam w tamtych rejonach. Jak studiowałem to biała i M-ce było bo znajomych kilku się miało z okolicy:) I felga dojechała Nowa ori !! 28 będzie kozak ; teraz tylko pozostał wybór ogumienia na lato ! Edytowane 27 Stycznia 2017 przez Bilder
HouseNight Opublikowano 6 Lutego 2017 Opublikowano 6 Lutego 2017 Też się zastanawiam nad tymi alufelgami na lato. Ciekawe jak będzie wyglądało to ET 28? Felga pewnie będzie ładnie wysunięta blisko błotnika i dystansów nie będzie trzeba. To jest 7,5 cala? Za nie trzeba niezły majątek zapłacić Ja też mam zawieszenie 1BA i się boję że będzie wyglądać jak straszna koza
m-nokian Opublikowano 6 Lutego 2017 Opublikowano 6 Lutego 2017 Dnia 27.01.2017 o 17:23, Bilder napisał: I felga dojechała Nowa ori !! 28 będzie kozak ; Dobry wybór chodź przy tym zawieszeniu d*p. nie urwie mam te same na zimę z oponą 225/45 i ten rozmiar polecam.
Bilder Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Opublikowano 6 Lutego 2017 m-nokian wszystkiego mieć nie można przynajmniej na raz:D teraz zbieram graty na swap 320/288 Zawartość dodana 2 minutes later Tak 7,5j Tragedi moim zdaniem nie będzie... ale to zobaczycie jak będą leżeć na aucie, jeszcze trzeba trochę poczekać.
Bilder Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) Coś tam z modziłem. Muszę zakupić akumulatorki do aparatu, bo telefonem to nie za pięknie wygląda;p Swap czeka na założenie Regeneracja lamp w tamtym roku, takie przymierzenie się z tematem w tym roku postaram się to poprawić na perfekt Przed Po No i zdjęcia środka - Edytowane 26 Lutego 2017 przez Bilder
tomekxp2 Opublikowano 26 Lutego 2017 Opublikowano 26 Lutego 2017 Dnia 6.02.2017 o 18:05, m-nokian napisał: Dobry wybór chodź przy tym zawieszeniu d*p. nie urwie mam te same na zimę z oponą 225/45 i ten rozmiar polecam. Nie lepiej 225/40 ?
akro023 Opublikowano 26 Lutego 2017 Opublikowano 26 Lutego 2017 ja w lato jezdze na 205/50/17 i to takie polaczenie komfortu z wygladem co do mlodzenia to zycze kolejnych nowosci
m-nokian Opublikowano 26 Lutego 2017 Opublikowano 26 Lutego 2017 6 godzin temu, tomekxp2 napisał: Nie lepiej 225/40 ? Na feldze 17' zdecydowanie 225/45, chyba że 18' wtedy 225/40 jak najbardziej wskazane
Bilder Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Opublikowano 26 Lutego 2017 No ja wchodze bardziej w 205/50 albo 215/50 o 17 mowa [emoji3]Wysłane z mojego HUAWEI Y560-L01 przy użyciu Tapatalka
Bilder Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) Aby nie było, że nic się nie dzieje. marzec - kwiecień będzie się działo Na razie dojechały żarówki w mijania i drogowe do dziennych 7500k zobaczymy jak będzie to świecić lampy w poniedziałek jadą do gwertego na razie będzie tylko bihalogen Obiecuje dodać lepsze zdjęcia z modzenia i autka Edytowane 17 Marca 2017 przez Bilder
Bilder Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Opublikowano 24 Marca 2017 Na szybkości dzisiaj, lampy zmontowane. Dojechały zaślepki na śruby I zderzak poprawiłem bo szlak mnie trafiał jak wystawał delikatnie poza obrys błotnika Lepsze zdjęcia po gruntownym myciu i ogarnięciu wszystkiego na zicher
Bilder Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Opublikowano 28 Marca 2017 Dalej działamy, dziś czyszczenie licznika wygląda teraz super, ale zdjęcia dalej mam robione kalkulatorem;/ Ktoś mi tu mówił, że się nie błyszczy A tutaj zdjęcie z przed kilku dni, myślałem że będzie większa koza, ale tragedii takiej nie ma, bak paliwa jest pełny, jak była połowa równiej stała
Theooo Opublikowano 28 Marca 2017 Opublikowano 28 Marca 2017 ładna sztuka. Powodzenia w dalszych modach
Bilder Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2017 (edytowane) Zakupione talerzyki z b5 , amory 1 be oraz springi czekają na montaż. Zrobione heble siedzą na aucie dużo lepiej to hamuje i szybki ściemnione komfort jazdy też znacznie się poprawił przez to polecam I kilka zdjęć z wyjazdu !! Edytowane 26 Sierpnia 2017 przez Bilder
Bilder Opublikowano 9 Września 2017 Autor Opublikowano 9 Września 2017 (edytowane) Siadło 1 be -amory i sprężyny przód 7 kat tył 6kat. do tego na przód talerzyki z b5 - robią robotę bo przód miałbym bez nich wyżej. Szybkie zdjęcie pod blokiem, nie długo jakaś sesja będzie, jestem zadowolony siadło na 65 Edytowane 29 Marca 2018 przez Bilder
Bilder Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Opublikowano 16 Listopada 2017 Witam, wszystkich dawno nic nie pisałem Bujałem się trochę z wyciekiem ze strony egr i zasyfionej plecionki tłumika. Na początek wyglądało to tak. Po włożeniu ręki zauważyłem wyciek z oringa rury doładowania, wymieniłem (taki zielony oryginalny), ale dalej coś się lało i była widoczna świeża oliwa. Więc po prostu rozebrałem wszystko i ukazała się uszczelka między klapą gaszącą a chłodnicą spalin-egr skruszała i tamtędy się sączyło na samym środku na dole i spływało. Egr czyściłem po zakupie w 2014 roku i tak wygląda po 50 tyś k. Wszystko elegancko wyczyszczone uszczeleczka za 2 dyszki ori, poskładane zobaczymy czy po tym zabiegu będzie spokój, a zdj klapy w trakcie czyszczenia
Rekomendowane odpowiedzi