Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

a4 b7 stance'owy dziadkowóz /20x9j Rotor/gwint/box..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Sop ek napisał:

:banan2::banan2::banan2::banan2::banan1:IMG_20180806_135206.jpg

IMG_20180806_152529.jpg

O skurwesyn ??????pięknie 

Opublikowano
  • Autor

Dzięki! Mam nadzieję z dojadę do Krakowa na tym setupie hehe 

received_447594149056980.jpeg

received_1781348715247605.jpeg

received_2044807739182508.jpeg

Opublikowano

podeślij coś do kalendarza :kox:

Opublikowano
  • Autor
12 godzin temu, jedrekx napisał:

podeślij coś do kalendarza :kox:

Moje auto się nie nadaje :) jazda na spasach robi swoje. Błotniki pogiete, rolowane, poprzepalane ect.. Ocierki parkingowe :) dzisiaj zrobiłem trase Szczecin - - >Bochnia ok 700km na nowym setupie, po napompowaniu przednich nadkoli wreszcie nic nie tarlo :banan1:

IMG_20180808_202040.jpg

IMG_20180808_202317.jpg

Edytowane przez Sop ek

Opublikowano
46 minut temu, Sop ek napisał:

Moje auto się nie nadaje :) jazda na spasach robi swoje. Błotniki pogiete, rolowane, poprzepalane ect.. Ocierki parkingowe :) dzisiaj zrobiłem trase Szczecin - - >Bochnia ok 700km na nowym setupie, po napompowaniu przednich nadkoli wreszcie nic nie tarlo :banan1:

Albo nisko i dwudziestki, albo całe błotniki. :dontknow: A na fotach tego nie widać aż tak bardzo, jak innego koloru zderzak przedni. :wink:

Kółko siadło ładnie, na trawniku przy tych naleśnikach to felga ryła ziemię pewnie. :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Afro odcień zderzaka zmieniła obróbka z telefonu ;) bez obróbki mniej więcej odcień się zgadza

Wezmę lustrzankę, jak coś ciekawego cykne to wrzucę.. Aczkolwiek paparazzi ze mnie żaden :banan2::banan:

Zastanawiam się nad lampami przednimi.. Chcę wrzucić bixenon i nie wiem czy malować wtenczas wnętrze na czarno i grill czarny.. Czy zostawiać chrom

IMG_20180808_201601.jpg

Opublikowano

Pryśnij na czarno :wink:

Opublikowano

Hej, świetne auto!

Możesz mi powiedzieć czy te boczne listwy masz z Maxton Design czy z alledrogo?

Opublikowano
  • Autor

Te dokładki są z włókna szklanego z alledrogo :) wygląda fajnie ale dramat z podnoszeniem auta / lewar / podnośnik.. Wszędzie problem hehe

Opublikowano

Malować malować na cArno ramki lamp :naughty: ciemne wnetrza lamp fajnie nadają agresywności na pysku i przy jasnym aucie dobrze kontrastują :)

Opublikowano
10 godzin temu, Sop ek napisał:

Zastanawiam się nad lampami przednimi.. Chcę wrzucić bixenon i nie wiem czy malować wtenczas wnętrze na czarno i grill czarny.. Czy zostawiać chrom

U mnie masz wnętrza reflektorów na czarno (nie całe, a tylko łyżwy w kloszach) z chromem na grillu i reszcie elementów, gdzie występował, to sobie podejrzyj. :cool1:

Opublikowano

Ja robiłem teraz we wtorek i polecam ten zabieg. Mi całość zajęło 6h, bo nie ściągałem kół i zderzak zwalałem 30min, ale to i tak chyba dobry czas. Jakby co, to torx 8 do odkręcenia łyżwy :D Ja za pierwszym razem takiego nie miałem i był problem. Dopiero za drugim razem pomalowałem, a za pierwszym wpadła soczewka B8+ :)

binUPgD.jpg

JOhEpRU.jpg

edit: A i ja malowałem łyżwy i ten środek czarny, ale i tak widać lekką różnicę przejścia odcienia nie wiem czemu.

Edytowane przez Marcin Lipiński

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, KoJ@K napisał:

Malować malować na cArno ramki lamp :naughty: ciemne wnetrza lamp fajnie nadają agresywności na pysku i przy jasnym aucie dobrze kontrastują :)

No u Ciebie widziałem i w sumie masz rację z tym, że dodają  pazura!  :pali: a u ciebie afroo. zaraz sobie zerknę 

Do jasnego auta, efektowniej by wyglądała ramka czy tam lyzwa.. Tzn tak mi się wydaje :) są te fajne zestawy soczewek.. To w takim razie muszę już sobie to kupić i jak znajdę czas to się wrzuci 

Marcin, do czarnego auta całe czarne na wielki + ! 

Edytowane przez Sop ek

Opublikowano
W dniu 9.08.2018 o 13:33, Sop ek napisał:

Marcin, do czarnego auta całe czarne na wielki + ! 

Chciałem jeszcze zmienić grill na ala rs do zwykłego zderzaka (klik), ale chyba warto odłożyć kasę na zderzak sline i ori grill rs wtedy.

Opublikowano
  • Autor

Autkiem zrobiłem ponad 1600km po Polsce muszę przyznać, że drogi powoli zadawalają moje plecy :)! Jest niebo lepiej, auto całe.. Tylko jeden rant ochronny opony ucierpiał.. Nawet nie wiem kiedy ?

IMG_20180812_193342.jpg

Opublikowano

Jeżeli chcesz włożyć soczewki to polecam Mini H1 z odpowiednią osłoną i lampa wygląda naprawde bardzo fajnie i super świeci.

Opublikowano

Kolego widze ze latales na 19 i 20" :) wyraz swoja opinie na temat 20" 10j i et38 wejdzie to? Znalazlem fajne felgi ale rozmiar maja do kitu... przod za waski bo 8.5 a tyl za szeroki jak dla mnie bo 10j... da rade to upchnąć i spasowac? Rant kola wystawac bedzie prawda ?

Opublikowano
  • Autor
W dniu 18.08.2018 o 12:50, Mungooo napisał:

Kolego widze ze latales na 19 i 20" :) wyraz swoja opinie na temat 20" 10j i et38 wejdzie to? Znalazlem fajne felgi ale rozmiar maja do kitu... przod za waski bo 8.5 a tyl za szeroki jak dla mnie bo 10j... da rade to upchnąć i spasowac? Rant kola wystawac bedzie prawda ?

Da się na mocnym spasie latać i na takim setupie aczkolwiek na odbojnikach / poliuretanach,, no i rolowanie nadkoli bo będzie wystawać (jeśli to b7) ;) ew weź na przymiarke i zerknij ile wystaje / o ile to możliwe ;) jedyny problem to opona,, bo przód 215/30.. A na 225/30 10j to ogień :banan1: :banan1:

Edytowane przez Sop ek

Opublikowano

Ja na 20x8,5’ mialem 245/30 i nic nie przycieralo, gwint bez żadnych innych dupereli. 

F138235B-819E-4852-8496-32CE479DF403.jpeg

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, HOLMATRO napisał:

Ja na 20x8,5’ mialem 245/30 i nic nie przycieralo, gwint bez żadnych innych dupereli. 

F138235B-819E-4852-8496-32CE479DF403.jpeg

8,5 spoczko, 10j już nie upcha z et38 tak bez niczego. No i kolejna sprawa kolega ma b5 ;) więc 245/30 nie wiem jak by to było wizualnie

Edytowane przez Sop ek