slepy Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 ale ja chcę za zwykłę lampy a nie na halo :gwizdanie:
Reniu Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Opublikowano 29 Maja 2009 Kurcze nie wiedziałem że są takie żółciutkie HIDy. Czad jak smok i nic nie trzeba obklejać. Widziałem ostatnio rasowo zrobionego Golfa I z kompletnie żółtymi światłami mijania i myślałem, że to tylko oldschoolowe żarówki. Teraz chyba już wiem co miał. Stylowo PS. osobiście to bym takie widział w halo.
Dibo Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 ze stanów powiadasz :gwizdanie: , to dobrze się składa, a jaka by była cena, orientuje się ktoś Jak poważnie o tym myślisz to wrzuć temat na forum czy będą inni chętni bo kilka osób też ma na to ochotę i taniej by można kupić
domjenick Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 PS. osobiście to bym takie widział w halo. ...no to linka juz masz HID 3000-szukaj jak najtaniej
slepy Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 ze stanów powiadasz :gwizdanie: , to dobrze się składa, a jaka by była cena, orientuje się ktoś Jak poważnie o tym myślisz to wrzuć temat na forum czy będą inni chętni bo kilka osób też ma na to ochotę i taniej by można kupić no własnie się zastanawiam, mam znajomego w US i może bym coś przykombinował, macie jakąś aukcję do tego ebay czy cos??
Rekomendowane odpowiedzi