Zivia Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Witam. Kupiłem ostatnio wskaźnik doładowania podłączyłem go pomiędzy kolektor a regulator ciśnienia paliwa . Pojechałem przetestować po odpaleniu silnika wskazówka opadła ale podczas przyśpieszania podniosła się do 0 czasami przez chwilę pokazała 0,2 max ale zaraz s powrotem do 0. Podłączyłem pod passata kolegi też AEB i taka sama sytuacja i teraz pytanie czy robię coś źle czy wskaźnik jest uszkodzony??
STANIV Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 (edytowane) poważnie podpiąłeś pod regulator ciśnienia paliwa? Edytowane 13 Stycznia 2017 przez STANIV
Zivia Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2017 (edytowane) 31 minut temu, STANIV napisał: poważnie podpiąłeś pod regulator ciśnienia paliwa? Tak a co tak znalazłem na forum. Podłączałem też pod dv ale wynik był taki sam. Edytowane 13 Stycznia 2017 przez Zivia
Unf Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 6 godzin temu, STANIV napisał: poważnie podpiąłeś pod regulator ciśnienia paliwa? To jest krociec od DV, od regulatora paliwa jest z drugiej strony.
STANIV Opublikowano 14 Stycznia 2017 Opublikowano 14 Stycznia 2017 (edytowane) 8 godzin temu, Unf napisał: Edytowane 14 Stycznia 2017 przez STANIV
Rekomendowane odpowiedzi