Na starcie Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Witam Panowie,czy jest możliwość w reflektorach przednich usunąć xenon a zamiast niego włożyć żarówkę H7. Drugie pytanie ,czy ktoś posiada obecnie reflektory depo i co o nich sądzi. dzieki za jakieś info
Gwerty Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 (edytowane) zabieg conajmniej dziwny z lepszego przesiadać się na gorsze. Zamienniki typu depo odpuść. marna jakość. lepiej szukam ori używanych. . Jest możliwość zmiany projektora w lampie na bihalogenowy pod żarówkę h7. Zasada działania taka jak w bixenonie różnica jest w źródle światła. w bixenonie palnik wyladowczy w bihalogenowy żarówka halogenowa. Edytowane 15 Stycznia 2017 przez Gwerty
komoornik Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 O kurczę. Aż muszę usłyszeć argumenty przemawiające za przejściem z xenonu na halogen.
Na starcie Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2017 (edytowane) Tak wiem brzmi to dziwnie,ale mieszkam w Szwecji i tu mnie nie przepuszczą na przeglądzie. W aucie bez fabrycznych świateł xenonowych nie mogę ich montować. Teraz mam zwykle H7+H7. Chce te reflektory z ledem ale muszę pozbyć sie w tych xeonow i dlatego chce w nich H7. Czy ta H7 potrzebuje adapter ? Jak to wyglada . Bede wdzięczny za pomoc Edytowane 15 Stycznia 2017 przez Na starcie
Gwerty Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 To zwykle lampy. Lub lekka przeróbka ori bixenonow. Wymiana projektorów na bi halogen i masz lampę z wykładu bixenonow a świeci jak zwykła żarówka. W projektor hella3 da się wsadzić żarówkę h7 lub palnik wyladowczy co powoduje że w zależności od potrzeby może być to bixenonow lub bi halogen.
Jacakk Opublikowano 2 Października 2018 Opublikowano 2 Października 2018 Witam, Mam pytanko potrzebuję kupić przednie reflektory do mojego autka B8 rok 2008 (niestety zdarzyła mi się mała stłuczka). myślałem nad zakupem używek oryginalnych ale z tym ciężko. Co polecacie jeśli chodzi o zamienniki ??? a może ktoś ma do sprzedania ??? mam reflektory na H7 więc takie mnie interesują. Dzięki
booolek Opublikowano 7 Października 2018 Opublikowano 7 Października 2018 A masz całe klosze w tych lampach po stluczce ?
Rekomendowane odpowiedzi