pesieka Opublikowano 16 Stycznia 2017 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Cześć Czy Wy też macie podobnie w B7 że kierunkowskazy nie działają synchroniczne tj klik jest nie równy lewy jak i prawy.W B5 działały synchronicznie i równo. Może trochę przeginam bo w sumie robią swoją robotę ale trochę mnie ucho boli jak nie cyka jak należy [emoji38] Piotr odpisał Samsung A3 Tapatalk
kwiator Opublikowano 16 Stycznia 2017 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Może któraś żaróweczka kuca i nie ma pełnego oporu i raz zwalnia a raz przyśpiesza?
pesieka Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2017 Wiem co masz na myśli (szybko szybko wolno wolno wolno szybko szybko wolno) [emoji4]ale to nie to. Po prostu nie równo klika. Nie synchronicznie. Może inaczej powinno działać równo jak metronom[emoji4]Piotr odpisał Samsung A3 Tapatalk Może któraś żaróweczka kuca i nie ma pełnego oporu i raz zwalnia a raz przyśpiesza?Wiem co masz na myśli (szybko szybko wolno wolno wolno szybko szybko wolno) [emoji4]ale to nie to. Po prostu nie równo klika. Nie synchronicznie. Może inaczej - powinno działać równo jak metronom[emoji4]Piotr odpisał Samsung A3 TapatalkPiotr odpisał Samsung A3 Tapatalk
Fido Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Wymień przekaźnik kierunkowskazów. Jak nie pomoże to trzeba szukać przyczyny w innym miejscu.
Rekomendowane odpowiedzi