Opublikowano 19 Stycznia 20179 l Prosze kolegow z okolic Konina, Slupcy i nie tylko abyscie wypowiadali sie na ten temat. Gdzie warto jechac z usterka lub postawic diagnoze przy naszych A4.
Opublikowano 23 Lutego 20179 l Tu jest własnie problem w wlkp. chyba nie ma żadnego dobrego serwisu nie ASO, gdzie można by jeździć z naszymi audi :/. Z tego co wiem to najbliżej ostrów wlkp. lub wrocław
Opublikowano 27 Lutego 20179 l Autor Gdyby wiecej ludzi tutaj zagladalo to mozliwe ze dowiedzielibysmy sie czy jest ktos godny polecenia
Opublikowano 1 Marca 20179 l No niestety w Koninie nie ma mechanika który ogarnia tematy perfekcyjnie. Niestety nie spotkałem mechanika z którego mógł bym być mega zadowolony w 100% i do tego w ciemno nie pakował kasy na graty.
Opublikowano 7 Marca 20179 l Autor Dnia 03/01/2017 o 15:36, KeteO napisał: No niestety w Koninie nie ma mechanika który ogarnia tematy perfekcyjnie. Niestety nie spotkałem mechanika z którego mógł bym być mega zadowolony w 100% i do tego w ciemno nie pakował kasy na graty. Sprawa wyglada u mnie tak samo....
Opublikowano 8 Marca 20179 l ASO to chyba w formie żartu wymieniliście? Znam jednego chłopaka ogarniętego nie tylko w Audi, okolice Słupcy, dokładnie Wola Koszucka-Parcele 15. Robi solidną robotę, kasuje normalnie, a co najważniejsze nie oszukuje przy kasowaniu i wymyślaniu awarii. Robię wszystkie samochody u niego i jestem zadowolony :-)
Opublikowano 8 Marca 20179 l Ja we Wrześni mogę polecić warsztat na Żagańskiej , nawet jakieś pojedyncze auta na PSL bywają
Opublikowano 28 Kwietnia 20179 l Jak ktoś ma problem z autkiem to zapraszam www.pimpmybike.com.pl DPF,EGR,Chiptuning,diagnostyka , elektronika mechanika itd... Dla kolegów z forum oczywiście rabaty
Opublikowano 25 Września 20197 l Jakby ktos szukał godnego specjalisty od napraw ktory zna sie na robocie i kodowaniach to polecam kolege Lukasz Dominiak ktory ma warsztat w Ogorzelczynie pod Koninem. Gdyby cos powoływać sie na Dawida od bialej a4 b8
Opublikowano 27 Sierpnia 20215 l Autor Szukam. Kogoś do podniesienia mocy, zmiana turbo fmic itp. Polecicie kogoś w okolicach? Edytowane 27 Sierpnia 20215 l przez dawid93
Opublikowano 2 Września 20215 l Myślę że Genowefa-garage by ogarnęła temat, ale nie wiem jak tam cenowo wychodzi
Opublikowano 13 Września 20215 l Autor W dniu 2.09.2021 o 22:54, Damianex napisał: Myślę że Genowefa-garage by ogarnęła temat, ale nie wiem jak tam cenowo wychodzi Oni tylko stroją. Nie zajmują się mechanika niestety
Opublikowano 13 Września 20215 l Jesteś 100% pewien? Rok temu mieli do s60 gościowi montować DSG, ale ostatecznie auto uczestniczyło w wypadku i koniec przygody