Jump to content
IGNORED

[ALL] Texsaco additive

genero
 Share

Recommended Posts

co myslicie o tym gdzies przeczytałem że dobrze jest lać raz na 15tys. km do pelnego baku ten dodatek ....czy ktoś ma jakieś doświadczenia w stosowaniu tegoż itp. bo na wyszukiwarce jakos nic nie znalazłem..??chodzi konkretnie o disel additive extra

Najlepiej nic nie dolewać. kupować dobrą ropę i jeździć.

Ja leje przy kazdym tankowaniu zwykły uszlachetniacz za 8 zł. Tankuje na BP lub NESTI - Podobno wtryski są lepiej smarowane dzieki niemu, mniej dymi i troszkę mniej pali.

Ja dolewm uszlachetniacz Shella i jestem zadowolony dodaje go co 2,3 tankowanie i jest poprawa pracy silnika

nic nie dolewac ... tylko dobry gnoj zalewac ... :twisted:

Moim zdaniem , raz na jakiś czas zwłaszcza w samochodach o większych przebiegach należy wlewać takie środki. Kumpel w A6 z 95 roku wlewał i było widać że daje efekty . co np. zmniejszało się znacznie dymienie. A głównym celem tych preparatów jest czyszczenie układu. A z dobrą robą na CPN to każdy wie jak jest :bicz:

Witam warto lac dodatki do paliwka jak najbardziej ja od roku leje i siniczek pali na tyk. gdybym tylko uporal sie z tm brakiem mocy powyżej 3,5tys obr. to bylbym calkiem zadowolony.pozdro

[mod]A po co ten 3 letni kotlet odgrzewasz??[/mod]