f16mysliwiec Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Witam, właśnie dostałem cala instalacje do podgrzewanych foteli , ale nie wiem gdzie co i jak poukładać gdzie kable powinny iść itp , czy ktoś mógłby pomóc
alex181266 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 jak masz wszystkie kable to prościzna, jutro będzie schemat :> http://www.a4-klub.pl/smf/b5_abc_naprawa_podgrzewania_w_fotelach_przednich-t23888.0.html
przemciotorun Opublikowano 3 Stycznia 2009 Opublikowano 3 Stycznia 2009 f16mysliwiec (troche odbiegajac od temamu)chyba masz pelną skrzynka na PW bo niemoge Ci nic wysłac ciagle wyskakuje ze limit wiadomosci PW wyczerpany a ja nie mam zadnych wiadomosci...
f16mysliwiec Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2009 f16mysliwiec (troche odbiegajac od temamu)chyba masz pelną skrzynka na PW bo niemoge Ci nic wysłac ciagle wyskakuje ze limit wiadomosci PW wyczerpany a ja nie mam zadnych wiadomosci... Tak juz usunolem troche, dzieki hehee[br]Dopisany: 03 Styczeń 2009, 17:53_________________________________________________A na polski ??? ten schemacik bo tak niewiem co zrobic z kabelkami : gruby brazowy (chyba masa idaca do wtyczki do mat) cienki brazowy (chyba masa idaca do guzikow) dwa cienkie niebieskie z bialym paskiem to chyba podswietlanie dwa cienkie czarne z czerwonym paskiem (niewiem) gruby czerwony (chyba plus idacy do wtyczki do mat) reszta jest we wtyczkach [br]Dopisany: 03 Styczeń 2009, 18:02_________________________________________________ f16mysliwiec (troche odbiegajac od temamu)chyba masz pelną skrzynka na PW bo niemoge Ci nic wysłac ciagle wyskakuje ze limit wiadomosci PW wyczerpany a ja nie mam zadnych wiadomosci... Tak juz usunolem troche, dzieki hehee[br]Dopisany: 03 Styczeń 2009, 17:53_________________________________________________A na polski ??? ten schemacik bo tak niewiem co zrobic z kabelkami : gruby brazowy (masa idaca do wtyczki do mat) cienki brazowy (masa idaca do guzikow) dwa cienkie niebieskie z bialym paskiem (plus podswietlanie guzikow) dwa cienkie czarne z czerwonym paskiem (plus idaca do guzikow) gruby czerwony (plus idacy do wtyczki do mat) reszta jest we wtyczkach Juz sobie rozgryzlem wszystko zostalo podlaczenie
Rekomendowane odpowiedzi