jolley Opublikowano 11 Października 2018 Opublikowano 11 Października 2018 Będzie nowy temat, o nowym wózku? btw. czym regenerowałeś felgi?
zieli_84 Opublikowano 14 Października 2018 Autor Opublikowano 14 Października 2018 Założę nowy temat z Audi. Zjechałem felgi papierem ściernym, tam gdzie były głębsze rysy od krawężników wypełniłem szpachlem. Potem przygotowanie pod lakierowanie. Poszły 2 warstwy podkładu do aluminium, baza srebrna 2 warstwy i na koniec 3 warstwy klaru.
jolley Opublikowano 14 Października 2018 Opublikowano 14 Października 2018 2 godziny temu, zieli_84 napisał: Założę nowy temat z Audi. Zjechałem felgi papierem ściernym, tam gdzie były głębsze rysy od krawężników wypełniłem szpachlem. Potem przygotowanie pod lakierowanie. Poszły 2 warstwy podkładu do aluminium, baza srebrna 2 warstwy i na koniec 3 warstwy klaru. Jaki zestaw kupiłeś? Może motip?
zieli_84 Opublikowano 17 Października 2018 Autor Opublikowano 17 Października 2018 Nie kupowałem zestawu. Poszedłem do sklepu z farbami i wziąłem podkład do aluminium, bazę srebrna bo nie chciałem zmieniać koloru oraz zwykły klar. Wystarczyły mi po 1 puszce 600ml. Na koniec po 2 dniach jak klar już z twardniał, papierem 2000 zmatowalem felgi i poszła polerka.
Rekomendowane odpowiedzi