audib6malysz Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Witam kupiłem lusterko do malysza okazalo sie ze jest od anglika, czy da sie przerobic z 2 jedno? Co trzeba przełożyć z mojego europejskiego? Dodam ze w starym mam urwany ten uchyt aluminiowy na tej czesci co jest przyktecany do drzwi
elmo814 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 szkło zdejmij i wyjmij mocowanie lustra takie kołko alu, ono jest odpowiedzialne za kąty reszta zostaje
audib6malysz Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2017 Jesli ci chodzi o to kolko czarne co steruje sie tym to zmienilem i jest to samo, ogolnie to lusterko jest jakby cale na uchwycie w innej pozycji niz europa
tom4275 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 (edytowane) za kąt to jest odpowiedzialny trójkąt z trzpieniem i to trzeba wymienić + plastik go osłaniający czyli dokładnie to co masz połamane Edytowane 27 Stycznia 2017 przez tom4275
audib6malysz Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2017 I takiej odpowiedzi oczekiwalem dzieki a jeszcze jedno pytanie jak najlatwiej poznac czy lusterko jest europejskie czy angol wiem ze bo oznaczeniu ale trzeba je rozbierac zeby zobaczyc symbol
tom4275 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 niestety wzrokowo to tylko przez porównanie do europejskiego możesz to poznać no i numer ... jeśli sprzedawca ma inne części z anglika to przeważnie i lusterko
Rekomendowane odpowiedzi