Krystian Szynal Opublikowano 28 Stycznia 2017 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Witam poszukuje tej atrapy a'la RS, na allegro znajduje jedynie atrapy bez znaczka :/
Matek Opublikowano 28 Stycznia 2017 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Dasz swój znaczek i będzie gucio, a jak nie to dokupisz za 20 ZŁ i tyle.. Nie wiem czy nie mam takiego grilla delikatnie ułamanego gdzieś w garażu, jakbyś był zainteresowany to wal na PW.
Krystian Szynal Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) No właśnie chodzi mi o to, żeby oryginał został w garażu w razie sprzedaży auta, a na zdjęciu znaczek jest czarny Edytowane 28 Stycznia 2017 przez Krystian Szynal
Fenrir Opublikowano 28 Stycznia 2017 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Kolego, znaczek jak założysz to możesz go potem przełożyć z powrotem, nie rób problemu tam gdzie go nie ma. Na aukcji nie ma czarnego znaczka, po prostu na tym grillu jest miejsce do montażu znaczka. Jak będziesz sprzedawał auto to przełożysz znaczek do oryginalnego grilla jak będziesz chciał i tyle.
Krystian Szynal Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2017 Ale w oryginale znaczek jest srebrny
Rogue Opublikowano 29 Stycznia 2017 Opublikowano 29 Stycznia 2017 (edytowane) To dokup znaczek do grilla drugi, on nie kosztuje przecież wielkiego majątku. Są srebrne,czarne a jak nie to sobie możesz drugi emblemat okleić/przemalować. Edytowane 29 Stycznia 2017 przez Rogue
Rekomendowane odpowiedzi