fixu Opublikowano 31 Stycznia 2017 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Witajcie, potrzebuje pomocy w odgadnięciu co to za czujnik jakie go szukać. Cieknie nim niemiłosiernie przy jezdzie. Zrobiła się dziurka przy styku i cieknie olejem. Nie moge nigdzie znaleść co to jest dokładnie, jak to się nazywa. Wie ktoś morze ? Dodaje zdj. Czerwoną strzałką zaznaczyłem o co mi chodzi.
fixu Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Opublikowano 1 Lutego 2017 a dokładniej, wiek toś może jaki ma nr i czy to jest czujnik ciśnienia oleju
fixu Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Problem powrócił znowu. Zakupiłem nowy czujnik wszystko było ok aż do dziś. Znowu przecieka tym czujnikiem przy pinie jak wychodzi żeby wtyczkę wpiąć. Co to może być ?
adrian242424 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 21 godzin temu, fixu napisał: Problem powrócił znowu. Zakupiłem nowy czujnik wszystko było ok aż do dziś. Znowu przecieka tym czujnikiem przy pinie jak wychodzi żeby wtyczkę wpiąć. Co to może być ? Czujnik obstawiam zamiennik? Kup jakiś firmowy lub ori i nie będzie problemu z rozszczelnieniem
jacek70 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Dokładnie . Wyciek z czujnika przy wsówce to częsta wina zamienników.
fixu Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2017 mówicie że wina zamiennika ? spróbuje kupić jeszcze raz w takim razie i zobaczyny. Ale to możliwe że nowy znowu przepuszcza po 2tyg ?
Rekomendowane odpowiedzi