Rafal1988Lodz Opublikowano 5 Lutego 2017 Opublikowano 5 Lutego 2017 Witam. Panowie mam pytanie w kilku miejscach w aucie schodzi bezbarwny troche na dachu troche na nadkolach tylnich i na drzwiach. Jest taka opcja zeby polozyc sam klar bez malowania elementu? Foto dodam za kilka godzin jak zrobie zdjecia.
xsebo1 Opublikowano 5 Lutego 2017 Opublikowano 5 Lutego 2017 Nie ma takiej możliwości, trzeba od nowa przygotować powierzchnię i pomalować bazą i klarem Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka
dobis Opublikowano 10 Lutego 2017 Opublikowano 10 Lutego 2017 Miałem tak samo, cały proces, baza i klar
ewcia19877 Opublikowano 10 Lutego 2017 Opublikowano 10 Lutego 2017 Też potwierdzam mój tato ma lakiernię więc trochę techniki liznęłam.
xsebo1 Opublikowano 10 Lutego 2017 Opublikowano 10 Lutego 2017 A to dlatego że klar na bazę nanosisz w określonym czasie. Musi być przyschnieta ale nie zaschnieta. Na każdym metalic będzie schodzić klar jeżeli za mocno przyschnie i prysniesz. Co do malowania fabrycznego złazi z kilku kolorów metalic, klar robi się miękki jak folia i wygląda to na robotę słońca i UVWysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi