armand-88 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 witam. mam pytaanie ,posiadam nawigacje wbudowana pomiedzy licznikami w modelu z 2005 roku i niewiem co to za ty i model , bo chcialbym dostac do niej mapy i zmienic menu.prosze o podpowiedzi .dzieki serdecznie!!!!
pablo_9 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Wydaje mi się, że jest to Audi Navigation BNS.
kuwdzej Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Witam mam podobny problem navi w mojej A4 combi 99 jest z tyłu tam gdzie jest zmieniarka ale mapa na Niemcy i szukam Polskiej morze ktoś wie gdzie znajde PL .
Młodzik Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 z mapą chyba nie bedziesz mieć problemu ale nie jestem pewien czy nie musiałbyś jej rozkodować
Kocky Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Navi między zegarami to BNS versja 4. Można bez problem znaleźć mapy do niej - Blaupunkt Teleatlas DX Polska/Czechy 2008/2009 to ostatnia wersja. W mojej B6 nie trzeba było nic rozkodować - nowa mapa do czytnika i działa
Młodzik Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 nie jestem pewien czy trzeba rozkodowywać, ale myślałem ze tak bo RNSa trzeba
armand-88 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2009 witam. dziekuje za podpowiedzi, a mapy na polske chyba bedzie mial koleszka z wroclawia jutro sie z nim spotykam, na alegro sie oglasza z mozliwoscia polskiego menu do nawigacji.pozdro
Młodzik Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 spoko, sprawdzałem w necie więc nie będzie problemu z taką mapą, nawet jak ten koleś z wrocławia nie będzie miał
grzegorz_sw Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Moja uwaga odnośnie nagrywania takiej mapy na plytke: zalecaja uzywanie clone cd do nagrywania (załacazony jest m.in odpowiedni profil) ale ja nagralem dopiero na wersji trial czyli czystej. na wersjach scrackowanych nie mozna bylo odczytac w aucie
wojtek555 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 fakt, potrzebny jest specjalny profil clone'a i najlepiej ustawić mała prędkość nagrywania, wtedy ta "ulepszona" wersja dostępna w necie nagrywa się bez problemu i działa jak należy. Grzegorz, może masz zły profil ?
grzegorz_sw Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 uzywalem profilu zalączonego do navi oczywiscie na najnizszej predkosci na 2 nagrywarkach i nagralo mi dopiero jak zainstalowalem clone cd oryginal wersje testowa na iles tam dni
Rekomendowane odpowiedzi