prometeusz86 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 witam czy jest jakis sposob by usunąc rysy na ekranie dotykowym, moze jakis istnieje preparat.. ma ktos jakis pomysl? nie wchodzi w gre wymiana szkła.. pozdrawiam
endriuu Opublikowano 4 Stycznia 2009 Opublikowano 4 Stycznia 2009 sa pasty specjalne do usuwania rys z ekranow telefonow. lekko scierne. szukaj na allegro
Młodzik Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 sa pasty specjalne do usuwania rys z ekranow telefonow. lekko scierne. szukaj na allegro takie pasty usuwają tylko drobne ryski jak masz jakąś głębszą to licz sie właśnie z wymianą szkła
AndyN Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 (..) licz sie właśnie z wymianą szkła Możecie rozwinąć temat wymiany szkła? Jak? Jaki koszt? Można we własnym zakresie czy trzeba oddać do warsztatu?
domelq Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Z dotykowego to chyba nie bardzo usuniesz rysy, ale możesz się zabezpieczyć przed następnymi kupując folie ochronną
Młodzik Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 (..) licz sie właśnie z wymianą szkła Możecie rozwinąć temat wymiany szkła? Jak? Jaki koszt? Można we własnym zakresie czy trzeba oddać do warsztatu? jaką masz tą nawigacje?
arson15 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 jeśli nie duże rysy to może to pomoże http://www.allegro.pl/item519612258_folia_ochronna_poliweglan_mitac_mio_p550_p360.html
qoperek Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 samemu raczej nie wymienisz ekranu... jak ci w tel padnie to idzesz do servisu zeby wymienili ja widzialemjak znajomy elektronik sie bawil w tel. i skonczylo sie ze i tak musial zanies do servisu bo trzeba bylo cos zlutowac jakas specjalna lutownica wiec wiecej zachodu niz to warte mi sie wydaje
Młodzik Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 jeśli nie duże rysy to może to pomoże http://www.allegro.pl/item519612258_folia_ochronna_poliweglan_mitac_mio_p550_p360.html jestem sam Ciekam jak coś takiego sie sprawdza :mysli:
Rekomendowane odpowiedzi