Diego Risek Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 Witam, potrzebuje schemat pompki centralnego zamka tej z trzema kostkami. Pozdrawiam
badyl666 Opublikowano 12 Lutego 2017 Opublikowano 12 Lutego 2017 (edytowane) Witam. Jeżeli chodzi ci o schemat wewnętrzny pompki to ja na oczy nie widziałem jeszcze. Tylko opis kabli: Edytowane 12 Lutego 2017 przez badyl666
Signo Opublikowano 30 Marca 2018 Opublikowano 30 Marca 2018 Witam. Mam pytanie odnośnie kierunków w kostce A pin 2 i 3 po podłączeniu centralki CARPROTECT BX-20 podłączyłem przewód potwierdzenia przez dwie diody 5A, centralny działa ale nie migają kierunki.
badyl666 Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 Witam. Jak kolory masz dobrze to odwróć diody.
Signo Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 (edytowane) Zobacze na odwroconych diodach ale szybciej wywale centralke bo dzis przestalo dzialac otwieranie z pilota i przycisku na drzwiach kierowcy a zamykac idzie normalnie. Od poczatku problemy z tym centralnym, jak byl zamontowany przy kierownicy to w czasie jazdy właczały sie samoczynnie oba kierunki lub potrafil sie sam otworzyc pod blokiem na parkingu. Kiedys auto zostalo u brata w pracy na parkingu na kilka godzin i z opisu ochrony wiem ze samochod zaczal migac kierunkami i sie otworzyl sam od siebie. Domyslam sie ze to moze cos z poduszkami airbag bo mam przerwe w czujniku g180 (zalany) i wyskakuje mi blad 01222 - obwod przerwa jak i w pompce 01366 - sygnal otwarcia po uderzeniu Edytowane 31 Marca 2018 przez Signo
Signo Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 Już sie wszystko wyjasnilo, poszedł przekaznik w sterowniku odpowiedzialny za otwieranie
Rekomendowane odpowiedzi