mugolina Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 Witam serdecznie Podczas ostatniego sprzątania autka spotkałem się z tym widokiem ( zdjęcia ) I mam kilka pytań, jak zdemontować listwę dolną drzwi tylnych ? Jak zabrać się samemu za zaprawkę tej rdzy ? Jaki papier kupić, jaki podkład ogólnie jak się za to zabrać. Zawartość dodana 1 minute later Najwięcej rdzy jest na dole na rogu i pojawiła się też na kancie drzwi takie kropki i nie wiem jak to zlikwidować bo na kancie może być cieżko.
lukanio143 Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 powiem Ci, ze za zaprawke u blacharza place 150pln i mam porzadnie zrobione tak, ze nic nie widac. Za same materialy wydasz mniej, ale ciezko to zrobic, zeby ladnie wygladalo. Musisz miec baze, poklad, bezbarwny, jakis srodek na rdze, pewnie troche szpachli, troche grubego paieru, zeby zebrac stary lakier, no papiery wodne 2000,2500,3000 i na koniec jakas polerka pasta.
mugolina Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Opublikowano 11 Lutego 2017 Wolałbym jednak sam to zrobić ;p Spróbować czegoś nowego. Tylko prosiłbym o napisanie jak się za to zabrać po kolei i jakie środki kupić i najlepiej z jakiej marki bo jest tego dużo.
demoniszcze Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 Polecam zestaw zprawkowy z MX Nowicki, w takich mało widoczych miejscach bardzo dobrze zdaje egzamin: http://www.pielegnowacauto.pl/lakiery-samochodowe/lakiery-zaprawkowe/zaprawki-dorabiane/zaprawka-zestaw-2-komplet.html
Rekomendowane odpowiedzi