zapamietajnick Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 Witam. Na forum trochę jestem ale auta nie przedstawialem. A wiec, auto kupilem w 2015 jako kompletna serię. Silnik: 1.9tdi AVF Kolor: LY7Z Zawieszenie: Gwintowane z twardymi(gumowymi) odbojami. Wnetrze: -skóry sporty -BOSE -zmieniona gałka na s line. -Oświetlenie nóg -kompletne oświetlenie LED -rolety w tylnych drzwiach Zewnatrz: -zderzak s line. -blenda zderzaka -zderzak tyl,custom z dyfuzorem z b7. (Wydech z jednej strony) -obrysowki US. Lampy stylizowane na US -koła 19. Mercedes 8,5j. Opony 215/35/19. (Z dystansami przod-25mm,tyl-30mm) Na pierwszy ogień poszło zawieszenie. Seryjne amortyzatory ustapily miejsca zawieszeniu gwintowanemu firmy TA do których dołączone były twarde gumowe odboje. ( jak narazie zrobiłem ok 20k na tym zestawie i nic się nie dzieje. zmian na inny bwint nie przewiduje pjniewaz czekam na air) Wiosna 2016 przyszła pora na nowe większe koła. Wybór padł na felgi z lexusa sc430 18 8j. Opony 215 40 18. Kołami cieszyłem się do sierpnia kiedy to znalazł się kupiec. Na 2017 auto siadzie na 19 calowych kołach z mercedesa. Z przodu pojawi się zderzak z s line. Tył custom z dyfuzorem z b7. (Jak już bede miał jakieś zdjęcia to wrzucę) ( bez spasow, będzie niżej [emoji48]) Na to doszła opona 215 35 19. (8.5j) Wysłane z mojego SM-T561 przy użyciu Tapatalka
zapamietajnick Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Opublikowano 21 Lutego 2017 Witam. Na forum trochę jestem ale auta nie przedstawialem. A wiec, auto kupilem w 2015 jako kompletna serię. Silnik: 1.9tdi AVFKolor: LY7ZZawieszenie: Gwintowane z twardymi(gumowymi) odbojami.Wnetrze:-skóry sporty-BOSE-zmieniona gałka na s line.-Oświetlenie nóg -kompletne oświetlenie LED-rolety w tylnych drzwiachZewnatrz:-zderzak s line.-blenda zderzaka -zderzak tyl,custom z dyfuzorem z b7. (Wydech z jednej strony)-obrysowki US. Lampy stylizowane na US-koła 19. Mercedes 8,5j. Opony 215/35/19. (Z dystansami przod-25mm,tyl-30mm) Na pierwszy ogień poszło zawieszenie. Seryjne amortyzatory ustapily miejsca zawieszeniu gwintowanemu firmy TA do których dołączone były twarde gumowe odboje. ( jak narazie zrobiłem ok 20k na tym zestawie i nic się nie dzieje. zmian na inny bwint nie przewiduje pjniewaz czekam na air) Wiosna 2016 przyszła pora na nowe większe koła. Wybór padł na felgi z lexusa sc430 18 8j. Opony 215 40 18. Kołami cieszyłem się do sierpnia kiedy to znalazł się kupiec. Na 2017 auto siadzie na 19 calowych kołach z mercedesa. Z przodu pojawi się zderzak z s line. Tył custom z dyfuzorem z b7. (Jak już bede miał jakieś zdjęcia to wrzucę) Na to doszła opona 215 35 19. mały up!Z przodu doszedł zderzak s line z blenda zamiast rejestracji. Do tego pomalowany grill w piano black. Z tyłu doszła nowa dokladka z dyfuzorem z b7. Dokladka w kolor a dyfuzor piano black. Końcówki wydechu już w drodze. Wysłane z mojego SM-T561 przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 21 Lutego 2017 Opublikowano 21 Lutego 2017 (edytowane) Furka spoko, powodzenia w modach! Tylko ten dapper tutaj nie pasuje Edytowane 21 Lutego 2017 przez uszol
zapamietajnick Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Opublikowano 21 Lutego 2017 Furka spoko, powodzenia w modach! Tylko ten dapper tutaj nie pasuje [emoji6]Dawno dawno zerwane. Zostało aby zdjęcie [emoji3]Wysłane z mojego SM-T561 przy użyciu Tapatalka
zapamietajnick Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Opublikowano 5 Marca 2017 Przymiarka lata. (Kilka cm jeszcze dam rade urwać [emoji1] [emoji41] )Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
zapamietajnick Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Opublikowano 6 Marca 2017 Jeszcze trochę jej brakuje Wysłane z mojego SM-T561 przy użyciu Tapatalka
zapamietajnick Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Opublikowano 6 Marca 2017 Dokładnie. Kwestia gustu. Ale zawsze coś innego na drodze Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
zapamietajnick Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Opublikowano 6 Marca 2017 Ta blende na klej. A zwykła mam za szyba. W sumie to miałem. Dzisiaj bagieciarz mi pokiwal palcem i musiałem na trytytki do grila przyczepić Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
zapamietajnick Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Opublikowano 7 Marca 2017 Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
zapamietajnick Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2017 W końcu lato założone Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka Zawartość dodana 1 minute later 2'Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
dekiel 13 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Te dekle z mesia to wywal bo kicha .
zapamietajnick Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2017 OEM+ Wysłane z mojego SM-T561 przy użyciu Tapatalka
zapamietajnick Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Dawno mnie tu nie było i troszkę się pozmienialo. Ok. Miesiąca temu wpadł Nowy sufit. Zwykła jasna została zastopiana czarna z pikowanej alcantary. Tydzień temu doszło trochę kontrowersji. Jednym się podoba drugim nie... Ale przecież o co chodzi w tuningu ? [emoji41]Wysłane z mojego SM-T561 przy użyciu Tapatalka
RobsonSNC Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Napisze tak: obie zmiany sa nieszablonowe i mocno dyskusyjne,ale cos w sobie maja...[emoji41]Sufit wyszedl zajefajnie.Powialo luksusem jak w jakims Bentleyu.[emoji2]Co do okleiny auta,to wyglada jak auto pilkarza w darze od sponsora,ale przykuwa uwage.[emoji38]
zapamietajnick Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Albo wysoko postawionego blokersa..[emoji2] Ale głównie chodziło mi o to żeby się rzucali w oczy. Trochę koloru na te nasze smutne drogi Wysłane z mojego SM-T561 przy użyciu Tapatalka
pawelosinski83 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 sufit super, fele też, ale adidas to przegięcie pały moim zdaniem - ale trochę racji masz - jeśli założeniem było zwracanie uwagi - robi to świetnie pokaż fotkę lampki sufitowej? jakaś niespotykana wersja - ma z tyłu 2 kraki 2 i coś na środku, a nie jedną długą kratkę
Rekomendowane odpowiedzi