Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1.6 1999] Sedanik 18"NOWE FOTKI po lekkim LIFCIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

piękna! :a4fan: nie mogę się napatzeć

Opublikowano

Miodzio! :)

Opublikowano

pięknie się prezentuje...

Opublikowano

Pięknie :exclaim: No gratuluję :wink: Tylko ten wydech kurcze jakoś tak nadal wisi :confused: Albo mi się wydaje :smile: :a4fan:

Opublikowano

Wydech to jedyny mankament zewnętrzny tej pięknej :a4fan:

Opublikowano
Pięknie :exclaim: No gratuluję :wink: Tylko ten wydech kurcze jakoś tak nadal wisi :confused: Albo mi się wydaje :smile: :a4fan:
Wydech to jedyny mankament zewnętrzny tej pięknej :a4fan:

aaa;d w bagażniku już leży tłumik Remusa:DD jak zamontuje będą foty;]

Opublikowano
aaa;d w bagażniku już leży tłumik Remusa:DD jak zamontuje będą foty;]

Dlaczego w bagażniku :exclaim: :exclaim: :exclaim: Zakładaj :exclaim: Jeszcze dzisiaj :exclaim: :rotfl::rotfl::rotfl: Nie no możesz zaczekać do jutra, ale rano masz to zrobić :wink::rotfl::bicz:

Opublikowano

To super , jeszcze jedno ale ,szkoda że nie TDi, ale i tak jest wycacana :a4fan:

Opublikowano

piekna maszyna....tak niewiele zmian a jak potrafi odmienic wizerunek auta...jak dla mnie bomba :a4fan: teraz tylko :bicz: koniki i gnac :twisted:

Opublikowano
Dlaczego w bagażniku :exclaim: :exclaim: :exclaim: Zakładaj :exclaim: Jeszcze dzisiaj :exclaim: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Nie no możesz zaczekać do jutra, ale rano masz to zrobić :wink::rotfl::bicz:

Spokojnie:P mam czas;]

[ Dodano: 25-03-2007, 20:44 ]

aaa właśnie co do tłumika;] orientuje sie ktoś gdzie porządnie mi go zamontują we Wrocławiu?albo okolicach??

Opublikowano
Spokojnie:P mam czas;]

A na co tu czekać :exclaim: :twisted: :rotfl:

Opublikowano
na porządnego majstra :biggrin:

No dobra :rotfl::a4fan:

Opublikowano

zalozylem tego remusa ale chyba go szybko sciagne;/ nie mam tlumika srodkowego i on tak buczy ze az uszy bolą;/ ale fotki zrobie jak sie prezentuje;]

Opublikowano

Autko Bardzo ladnie sie prezentuje . Nie było kłopotów z tym chromem ? Bo mam ten sam kolor furki i tez nad tym mysle ! Daj znac czy wszystko poszło ok . :a4fan:

Opublikowano
Autko Bardzo ladnie sie prezentuje . Nie było kłopotów z tym chromem ? Bo mam ten sam kolor furki i tez nad tym mysle ! Daj znac czy wszystko poszło ok .

zadnych problemow;] suszara i ostry nozyk i jechane :lol::bicz:

Opublikowano

Widzialem kolego na gieldzie dzis Twoje autko do sprzedania :twisted: