GreGoriO Opublikowano 27 Lutego 2017 Opublikowano 27 Lutego 2017 Witajcie, Jako że zmieniły się przepisy w pl i moja obecna karta poszła się......Bo nie miałem jej zarejestrowannej, to numer z Play przepadł. Ląduję w sobotę w Modlinie i będę musiał kupić sobie nowy numer. Będę w pl 4 dni. Możecie mi doradzić czy brać ponownie Play czy innego operatora. Pamiętam, że mój Internet nie działał dobrze w pociągu, a także w okolicy gdzie mieszkałem(Krzepice). Zauważyłem, że to z winy planu taryfowego. Rodzice mając tylko potrzebę rozmawiania nie mieli tego problemu, choć oba telefony leżały obok siebie. Po zamianie kart sytuacja identyczna. Czy coś w tym kierunku się zmieniło? Czy może lepiej kupić inną kartę. Potrzebuję tylko neta, na tydzień. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
talib1990 Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 17 godzin temu, GreGoriO napisał: Witajcie, Jako że zmieniły się przepisy w pl i moja obecna karta poszła się...... Bo nie miałem jej zarejestrowannej, to numer z Play przepadł. Ląduję w sobotę w Modlinie i będę musiał kupić sobie nowy numer. Będę w pl 4 dni. Możecie mi doradzić czy brać ponownie Play czy innego operatora. Pamiętam, że mój Internet nie działał dobrze w pociągu, a także w okolicy gdzie mieszkałem(Krzepice). Zauważyłem, że to z winy planu taryfowego. Rodzice mając tylko potrzebę rozmawiania nie mieli tego problemu, choć oba telefony leżały obok siebie. Po zamianie kart sytuacja identyczna. Czy coś w tym kierunku się zmieniło? Czy może lepiej kupić inną kartę. Potrzebuję tylko neta, na tydzień. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk http://allegro.pl/internet-karte-starter-orange-free-10-gb-rok-lte-i6724561302.html bierz to, zamów na rodzinki adres i masz święty spokój
GreGoriO Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Opublikowano 28 Lutego 2017 O widzisz. Ciekawe. Dzięki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
cabanmat Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 Hmm... W Play masz np. teraz formułę no-limit za 25zł na 30dni, i do tego 6GB netu. Mając play możesz przecież w zasięgu 3G skakać po zasięgu Play, T-Mobile, Plus, Orange. Nie wiem czy się coś zmieniło.. ale do Orange było domyślnie zablokowane, trzeba było zadzwonić na BOK i odręcznie zdejmowali blokadę logowania się do sieci Orange. LTE niestety tylko w tej sieci.. w której jesteś.. jesteś w Play to tylko LTE na zasięgu Play. Możesz luknąć też markę Orange, czyli NJU Mobile http://www.njumobile.pl/oferta;jsessionid=59905D09520809C2BB04FCDA5404AE99.sunwww303
mojeA4 Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 Albo iść zarejstrowac numer, przecież są reklamy, ze nie jest za późno, mimo ze wyłączyli to jeszcze można podejść, podpytać przynajmniej
GreGoriO Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Opublikowano 28 Lutego 2017 Chciałem mieć już Internet w pociągu, wsiadając w Modlinie. Ale ok. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Dzięki za podpowiedzi Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi