piotrwp4 Opublikowano 27 Lutego 2017 Opublikowano 27 Lutego 2017 Witam serdecznie, w moim audi z 2013 r. Znajduje sie wejście aux w podłokietniku, po przelaczenie na aux i podłączeniu tel przez kabel nic nie słychać pisze ze wejście jest aktywne. Posiadam radio audi concert, na forum znalazłem że trzeba cos aktywować zielonym menu ale moje radio podobno tego nie ma???
piotrwp4 Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Opublikowano 4 Marca 2017 Widzę że chętnych na pomoc nie ma wielu, no trudno.
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2017 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Dołączam sie do pytania. U mnie też po podłączeniu telefonu pisze że aux aktywny i po włączeniu muzyki na telefonie cisza...Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Vis Opublikowano 12 Czerwca 2017 Opublikowano 12 Czerwca 2017 jeśli są fabrycznie to troche dziwne, żeby były nieaktywne spróbujcie podgłośnić radio na max po włączeniu muzyki z tel. - aux standardowo jest bardzo cichy w porównaniu do reszty mediów
BeBop Opublikowano 28 Września 2018 Opublikowano 28 Września 2018 Panowie czy rozwiązaliście ten problem z AUXem ?
Rekomendowane odpowiedzi