rafaluk Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 Pewnie było takich tematów sporo, ale nie mogę znaleźć żadnego. Chciałbym wyczyścić niektóre czarne plastikowe elementy w moim Audi A4 B7. Zależy mi przede wszystkim na plastikowych "obudowach" przednich siedzeń z tylnej strony. Na pierwszy rzut oka zabrudzenia wyglądają na łatwo ścieralne, ale mokre chusteczki do auta nie dają rady. Potrzebuję więc czegoś innego. Oczywiście niedrogiego. Jakieś sprawdzone triki?
krzysztof-kosior1 Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 powiem Ci, że sam nie wiem... wiem tylko jak doskonale czyścic plastiki np w silniku pod maską ale te estetyczne... hmm nie mam pojęcia.
MaTeo85 Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 płyn do naczyń z ciepłą wodą do tego szorstka gąbka do kąpieli. nie taka od naczyń bo zostaną rysy. No i szorowanko
piti82 Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 Odtłuszczacz meglio, stosuje do felg nawet chromowanych i niektórych plastików np. przy fotelach a także do prania tapicerki.Nie stosować na szkło i plastyki typu plexi oraz elementy łuszczące się Cena ok 10-12zł Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Zawartość dodana 2 minutes later Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi