buczek136 Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 Witajcie , przerabiam lampy na bixenon i przy okazji chciałem włożyć pasek Led drl z dynamicznymi kierunkowskazem . Po kupnie jeszcze przed montażem jeden przestał świecić . Odesłałem i przysłali nowe zamontowałem i nagle 8 przestalo świecić .ale kierunkowskaz działa . Zna się ktoś tu na elektryce ? Może mi ktoś pomóc ? 250zl i poszło w las ..daje link do ledów http://www.ultraleds.pl/383,swiatla-dzienne-drl-do-montazu-w-lampie-z-dynamicznymi-kierunkowskazami.html
buczek136 Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Opublikowano 2 Marca 2017 Ok sam sobie poradziłem. Rozwarstwila się płytka w środku ledy są szeregowo połączone wiec na końcu puściłem prosto z tasiemek łączących plus i działają
tomcio12345 Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Jak wyżej, jak byś mógł to wrzuć jakieś fotki jak to wygląda na aucie
buczek136 Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Opublikowano 27 Marca 2017 Wrzucę tylko jeszcze bd malował środki na czarno a ostatnio długo pracuje i nie mam kiedy się wziąć za to
Chadury89 Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 Mam takie ledy w lampie i w jednej polowa przestala swiecic. Jak to polutowales?
aa4b6 Opublikowano 31 Marca 2017 Opublikowano 31 Marca 2017 czym malujesz lampy, i czy robisz w macie czy w połysku?
DocFora Opublikowano 23 Czerwca 2019 Opublikowano 23 Czerwca 2019 (edytowane) Cześć. Tym razem u mnie przestały działać Kurcze ehh. Zmieniłem 2 dni temu i było ok. Serio gdzie i jak polutować, naprawić.? Dalej będzie to samo? Odpiszcie plis dokładnie. Dzięki. Edytowane 24 Czerwca 2019 przez DocFora
Rekomendowane odpowiedzi