Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[A4 B6] Felga - kolor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuje wsparcia. Mam w zamyślę nadać kolor moim felgą ale nie jestem pewien efektu końcowego. Mam na myśli dwa kolory, czarny mat albo czarny perłowy. Cieżko mi w myślach sobie wyobrazić który będzie się lepiej prezentował stąd moje pytanie. Który wybrać? Felga r.17. Obecnie na oponach 235/45 ale w niedługim czasie będą 225. Nie mam chwilowo dostępu do naklejki z kodem lakieru dlatego wrzucam zdj poglądowe felgi wraz z kawałkiem lakieru na aucie. W najbliższej przyszłości również dolne plastiki które nie są w kolorze nadwozia zostaną pomalowane, tak więc całe autko będzie miało jednolity kolor. Zastanawiałem się jakby usunąć chromy żeby nadać czarny kolor, który lepiej by się prezentował z felgami. Jak to widzicie?

DSC_0004[1].JPG

Opublikowano

opony guma jest mat więc wg mnie żadne perły bo będzie się gryzło.

Opublikowano

Zostaw tak jak na focie,ładnie wygląda.

Opublikowano

Felgi są trochę zniszczone. Standardowo ranty od obcierania o krawężniki. Czyli opcja samego odświeżenia ? A inny kolor, niekoniecznie czarny. Oczywiście też nie wrzucę pomarańczu czy coś w ten deseń ale może grafitowy ? Takie felgi, że nie bardzo pasuje do nich kolorek :( Chyba będzie trzeba poszukać ładnych 18.