boro691 Opublikowano 2 Marca 2017 Opublikowano 2 Marca 2017 Witam wszystkich klubowiczów! Od września 2016 jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B5 Avant. Z auta ogólnie jestem bardzo zadowolony i jak narazie mnie nie zawodzi . Auto zakupione od klubowicza kresek. A oto i moje autko: - A4 B5 Avant - Silnik 1.8T ANB - Kod lakieru LY9B - Rok 1999 Wyposażenie: - 2x elektryczne szyby - el. lustra - klimatronik - konsola 2DIN - pełny FIS - tempomat - kubełkowe fotele - kiera trójramienna - ręczny w skórze - dekory Black Piano - ksenon + spryski - sprężyny obniżające H&R - ori alu 16` Kilka fotek z aukcji: Plany: - Alu 17` na lato - lotka a`la RS na klape - pakiet S - grzane kubły w skórze - grill S4 - podniesienie mocy - obudowa licznika z ringami z A6 C5 - prawe lusterko z anglika Fotki na tą chwile: *Auto przedstawione, ale user się nie przywitał w odpowiednim dziale. ->Nowicjusz
tobias Opublikowano 2 Marca 2017 Opublikowano 2 Marca 2017 ładna bePiuntka, szczególnie wnętrze zadbane.
Mopek Opublikowano 3 Marca 2017 Opublikowano 3 Marca 2017 Ładna furka. Środek super utrzymany. Plany tez bardzo przyjemne. Powodzenia!
Rekomendowane odpowiedzi