SzeFFo Opublikowano 2 Marca 2017 Opublikowano 2 Marca 2017 Planuje kupić drzwi lewe tylne bez osprzętu i wstawić osprzęt z moich aktualnych drzwi. Jak jest z wymianą takich drzwi? Dużo roboty? Szukałem na forum, ale coś nie mogę znaleźć. Jest możliwość wymiany zewnętrznej klamki, bo były czarne i w kolorze. Drzwi, które chcę kupić maja czarna klamkę, u siebie mam w kolorze LY7M, można wymienić bez problemu?
sebidi Opublikowano 2 Marca 2017 Opublikowano 2 Marca 2017 Planuje kupić drzwi lewe tylne bez osprzętu i wstawić osprzęt z moich aktualnych drzwi. Jak jest z wymianą takich drzwi? Dużo roboty? Szukałem na forum, ale coś nie mogę znaleźć. Jest możliwość wymiany zewnętrznej klamki, bo były czarne i w kolorze. Drzwi, które chcę kupić maja czarna klamkę, u siebie mam w kolorze LY7M, można wymienić bez problemu? odkrecasz poszycie oddzielasz od ramki zakladasz nowe przekrecasz ramkę z szyba i bebechami i po kłopocie tak klamkę możesz sobie wymienić
SzeFFo Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Opublikowano 3 Marca 2017 18 godzin temu, sebidi napisał: odkrecasz poszycie oddzielasz od ramki zakladasz nowe przekrecasz ramkę z szyba i bebechami i po kłopocie tak klamkę możesz sobie wymienić A drzwi z kombi podejdą do sedana bez problemu?
Rekomendowane odpowiedzi