nikodem43 Opublikowano 4 Marca 2017 Opublikowano 4 Marca 2017 Witajcie Otóż Przymierzam się do zakupu b6 i już na sam początek jest problem z drzwiami lewymi kierowcy i pasażera.Problem polega na tym że nie działa zamykanie z kluczyka jak i od środka.Byłem z tym u szpeca i twierdzi że w przodzie w ogóle nie ma modułu a natomiast z tylu jest a koszt kodowania jakieś 200 zł.Więc na przód trzeba zamówić moduł a później go zalogować.Jak myślicie ile w tym prawdy ? Jaki to moduł znaleźć może podpowiecie.Audi z 2002 r silnik 2.0 alt 131 KM.Będę wdzięczny za podpowiedzi. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
salamon Opublikowano 4 Marca 2017 Opublikowano 4 Marca 2017 Skoro w przodzie nie ma to jak zamyka tył czy w ogóle nie zamyka żadnych drzwi
nikodem43 Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Opublikowano 4 Marca 2017 Całą lewą stronę nie zamyka Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
salamon Opublikowano 4 Marca 2017 Opublikowano 4 Marca 2017 Zanim cokolwiek zaczniesz kupować sprawdz przewody w gumowej osłonie miedzy drzwiami a karoserią i przeczyść konektory we wtyczce słupka lubią śniedzieć.Poza tym wszystko inne ci działa ?
nikodem43 Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Opublikowano 4 Marca 2017 W sumie nie świecą jeszcze lampki w drzwiach i podświetlenie tablicy rejestracyjnej Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
salamon Opublikowano 4 Marca 2017 Opublikowano 4 Marca 2017 lampek w drzwiach możesz niemieć mogą być tylko blendy czyli zaślepki tak jak ci napisałem zacznij od tego co ci napisałem Zawartość dodana 4 minutes later Dobrze by było sprawdzić błedy programem w module komfortu i numery tutaj podać.Ten twój mechanik coś mi podejrzanie wygląda
nikodem43 Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Opublikowano 4 Marca 2017 Hm to może sam zacznę sprawdzać w tym słupku Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
salamon Opublikowano 4 Marca 2017 Opublikowano 4 Marca 2017 Dlatego ci napisałem zrób to sam unikniesz kosztów a praca nie jest taka trudna ,ale uciążliwa z powodu ograniczonego dostępu
nikodem43 Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Opublikowano 4 Marca 2017 Jak coś to będę pytał co i jak zrobić Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi