Petara Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 Za duzo w silniku modyfikowane nie jest ale podepne linka z innego działu co tam pokombinowałem http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_afn_po_wizycie_u_rogala-t89465.0.html
ra-v Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Fajne felgi, rzadko sie takie widuje Tylne lampy najlepiej wyglądaja po zmroku, z dalszej odległosci cięzkoby poznac ze to audik z przodu jedzie Ogólnie ciekawe autko Pozdr
Kierownik Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 lampy sa fajne ... ale ja bym je troche przydymił :>
Petara Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 Lakier transparenty jest juz w drodze :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 22:00_________________________________________________Chciałbym zeby wyglądały tak jak ma kolega dudi75
Kierownik Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 o władnie o takie cos mi chodzi , SoMeS ma też podobnie zrobione . Tylko policja tego nie lubi i łatwo można pozbyć sie dowodu
Petara Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 Moja niunka i tak zadko z garazu wyjezdza wiec nie ma kiedy sie rzucac w oczy...Jak cos gto sie najwyzej farbe zmyje :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi