Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dywaniki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupował ktoś takie dywaniki, jak z dopasowaniem ? Mam oryginał gumowe, ale myślę na lato żeby welur wrzucić. Zrobią mi granatowe, mam nadzieje że z wnętrzem mi się zgra :) Napis białe Audi czerwone A4. Kusi mnie.., jak ktoś brał to proszę o opinie :)

http://allegro.pl/dywaniki-welurowe-classic-audi-a4-s4-b5-haft-i6280003639.html

Opublikowano

Kolego,ja kupowałem te http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4810197603 i jestem zadowolony.Dopasowane bardzo dobrze,materiał gruby,sztywny.Może ma w ofercie takie jakie szukasz-z napisami,w innym kolorze.A jak nie to śmiało bierz te które ja,będziesz zadowolony.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

Tu dywanik pasażera wygląda jak oryginał :) Ale chyba trochę poczekam, bym wolał w kolorze wnętrza, a tu widzę tylko czarne.

Opublikowano
2 godziny temu, bialy986 napisał:

Kolego,ja kupowałem te http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4810197603 i jestem zadowolony.Dopasowane bardzo dobrze,materiał gruby,sztywny.Może ma w ofercie takie jakie szukasz-z napisami,w innym kolorze.A jak nie to śmiało bierz te które ja,będziesz zadowolony.

Jak sprawa wygląda ze stoperami, mam w wykładzie jeszcze starego typu, jak to dopasowałeś u siebie, bo te ze zdjęcia mają inny kształt...

Opublikowano

Ja u siebie mam takie stopery 94df5af3ede38514960b6fe4d35a4bdb.jpg i dywaniki idealnie się wpasowaly.

• 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Panowie miał ktoś może ten model (producent ALDOS) --> http://allegro.pl/dywaniki-welurowe-audi-a4-b5-95-00r-gold-i7247865217.html#thumb/1

Zastanawiam się nad dywanikiem pasażera, ponieważ ma nieco inny kształt jak oryginał i czy nie będzie to przeszkadzać, jakoś się podginać. Chodzi o kształt zaznaczony na czerwono.

22.jpg

Opublikowano

Polecam zamówić sobie na wymiar ze strony 4mat.pl. Nie są one może zbyt tanie ale można wybrać pełny welur itp. Zamówiłem z czerwoną lamówka, własną wychawtowaną nazwą stoperami i specjalnymi gumami pod wymiar. Jak ktoś chce mieć fajne porządne dywaniki to zdecydowanie polecam

Opublikowano

Zdecydowałem się jednak zamówić dywaniki z mojego posta. Pasują idealnie, więc jeżeli ktoś jest zainteresowany to mogę zrobić kilka zdjęć. Zobaczę jak będą się spisywać z biegiem czasu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 12.04.2018 o 19:02, Rumaq napisał:

Zdecydowałem się jednak zamówić dywaniki z mojego posta. Pasują idealnie, więc jeżeli ktoś jest zainteresowany to mogę zrobić kilka zdjęć. Zobaczę jak będą się spisywać z biegiem czasu.

Fotkę dla potomnych możesz wrzucić :)

Opublikowano
W dniu 2.05.2018 o 14:26, BlackFacePL napisał:

Fotkę dla potomnych możesz wrzucić :)

Proszę bardzo :hi:. Nie zdążyłem odkurzyć, więc wybaczcie.

IMG_1200.jpg

IMG_1202.jpg

IMG_1201.jpg

IMG_1203.jpg

Opublikowano
Godzinę temu, Rumaq napisał:

Proszę bardzo :hi:. Nie zdążyłem odkurzyć, więc wybaczcie.

IMG_1200.jpg

IMG_1202.jpg

IMG_1201.jpg

IMG_1203.jpg

No to zamawiam :D