marioxxxx Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 Witam. Dziś zauważyłem małą plame na kanapie więc podniosłem ją ale spód był suchy. Natomiast podłoga w bagażniku była troszkę mokra. Gdy go otworzyłem... Na wykładzinie od klapy plamki wilgoci, rogi gdzie są światła całe mokre aż lekko kapało. Ta skrzynka z prawej strony nad pompką do polowy w wodzie. Podłoga cala mokra. Lałem wodę po rowkach ale nic nie ciekło. Skąd ta woda, wilgoć się tak zbiera?
bialy986 Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 Szyby tylnej ostatnio nie wymieniales?Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
marioxxxx Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Opublikowano 14 Marca 2017 Nie nie. Żadnej szyby ani z tyłu ani tych małych z boku. Ogólnie woda zbiera się czy skrapla na bokach gdzie są światła oraz na belce gdzie jest światełko bagażnika. Ogólnie od lewej strony do prawej. Mogę nawet na ślepo zakleić tylko chce wiedzieć jakie miejsca są skłonne przeciekać. Już mi pompkę od centralki wykończyło.
bialy986 Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 Masz sedana,avanta,szyberdach?Zrób zdjęcie gdzie ta woda Ci się zbiera.Najlepiej jak byś porządnie zlał auto i obserwował którędy ta woda leci.Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
marioxxxx Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Opublikowano 15 Marca 2017 Sedan i szyberdach. Tak zrobię,zdjęcie dam po pracy
Rekomendowane odpowiedzi