luko1208 Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 witam wszystkich dumnych posiadaczy A4  przeglądałem forum w'poszukiwaniu informacji na temat odpowiednich alu dla mojej Pani Ale mam mętlik w głowie i nie mogę jednoznacznie stwierdzić czy dana opcja jest odpowiednia  znalazłem alu 19" o szerokości 8,5J i ET35  znalazłem wpis odnośnie opon i albo 225/40 albo 235/55 (kwestia wyboru) Ale nie wiem czy taka felga nie jest za szeroka i nie będzie haczyc... ktoś wrzucił foto z takimi rozmiarami i nie mówił że jest źle a na jakimś niemieckim forum znalazłem auto z takimi felgami i opony (wg mnie) trochę wychodziły za błotnik z przodu... pytanie jest takie - czy przy takich rozmiarach felgi i opon będzie wszystko pięknie ładnie jeździć na oryginalnym zawieszeniu? z linku felgi o których mówię [emoji1] http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6700707544 Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
miron78 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Opublikowano 7 Czerwca 2017 nie ma mowy żeby przy tych parametrach koło wystawało lub coś ocierało
Seikokilla Opublikowano 12 Czerwca 2017 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Akurat jeżdżę ma 225/40 fele 19' et 32. nic nie wystaje, nic nie trze , wszystko jak należy.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi