mebleusz Opublikowano 17 Marca 2017 Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) czesc, Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez mebleusz
Adrian1727 Opublikowano 17 Marca 2017 Opublikowano 17 Marca 2017 Ostatnio robiłem u siebie na kanale czyściłem sanki bo smarem uwaliły się z przegubu wewnętrznego i przypadkowo gdzieś dotknąłem wtyczki prędkościomierza i nie działało wcale, następnego dnia odkręciłem zbiorniczek wyrównawczy płynu chłodzącego i w zasięgu ręki miałem wtyczkę prędkościomierza wyciągnąłem ją wpiąłem z powrotem tak z 5 razy i zadziałał prędkościomierz prawdopodobnie wtyczka była zaśniedziała, sprawdź u siebie może wd 40 psiknij coś pomoże, u mnie pomogło, kiedyś też mi nie działał ale z powodu płynu chłodniczego bo gdzieś się przelał i pociekło po wtyczce także sprawdź ją dokładnie
mebleusz Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) Dnia 17.03.2017 o 13:17, Adrian1727 napisał: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez mebleusz
Adrian1727 Opublikowano 17 Marca 2017 Opublikowano 17 Marca 2017 Teraz, mebleusz napisał: Jak wyglada ta wtyczka dokladnie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ona jest przy skrzyni, u mnie w 1.8 125hp, jest jak patrzysz na silnik po prawej stronie zbiorniczek wyrównawczy odkręcasz i jest tak nad półosią wyślę ci zdj z google (małe zdjecie ale prawdziwe:D ) dokładnie w tym miescu : https://www.google.pl/search?q=wtyczka+prędkościomierza+audi+a4+b5&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiWqc-Gw93SAhXBoBQKHXsfDWoQ_AUIBigB&biw=1242&bih=580#tbm=isch&q=prędkościomierz+audi+a4+b5&*&imgrc=HwKBCNYmRJYNuM:
Rekomendowane odpowiedzi