killler Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2017 zapraszam moze ktos cos doradzi
killler Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2017 witam ponownie.tak mnie cos dzis tknelo zeby zajrzec pod maske, i co ?okazalo sie ze rura dolotowa byla tylko przylzoona do przepustnicy, nie wiem czy niemiec juz cos grzebal i nie zalozyl ciezko powiedziec. no nic wzialem szczypce sciasnalem opaske wsunalem rure na przepustnice i ucieszony ze to zalatwi moje problemy odpalam auto, niestety dalej szarpie oraz gasnie po rozpedzeniu.bledów na vagu brak, nie moge jednak wywolac testu sondy 1.porobilem dodadtkowe logi i wrzucilem do dzialu diagnostyki
killler Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2017 problem rozwiazany.temat do zamkniecia
xsebo1 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Masz babo placek, niemiecka dokładność [emoji12] Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka
k232 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 28 minut temu, killler napisał: problem rozwiazany.temat do zamkniecia Jaki był problem ? Dużo osób Ci pomagało a Ty nawet nie napiszesz co zrobiłeś, że auto odżyło..
killler Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2017 pomagali nieliczni. a o problem byl taki ze dolot byl tylko przylozony do przepustnicy, zalozylem jak trzeba ale to nie rozwiazalo problemu, glowny problem to odpiety przewod ktory jest wpinamy od spodu rury dolotowej na wysokosci wyjscia trzpienia do odmy. auto nie szarpie/nie faluje oraz nie gasnie po rozpedzeniu. Kupielm jeszcze srodek z LiquiMoly do wyczyszczenia przeplywki bo troche zaniza i na tym sie chyba zakonczy. dobrze ze po kolei nie wymienialem roznych rzeczy. Aha u mnie vag nie pluł zadnymi bledami i to bylo najgorsze
killler Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2017 no jestem wrecz szczesliwy, ale zeby nie bylo za dobrze to podbijanie obrotów i powolne spadanie pozostalo
xsebo1 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Znajdź odpowiedni wątek a i tą usterkę usuniesz Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka
killler Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2017 cały czas przegladam i czytam forum, nie jest tak ze tylko czytam to co mi potrzeba, trzeba ciagle uczyc sie nowegomam nadzieje ze usuna, w pierwszej kolejnosci czyszczona bedzie przepływka, potem zajrze do czujnika pedalu sprzegla
xsebo1 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 I o to chodzi, zdobyć wiedzę i się nią dzielić. Czujnik sprzęgła możesz pominąć... Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi